Zvonoteca

# Superba, magnifica, infailibila echipă de fotbal a Zalăului (ce nu prinde prima parte a clasamentului din ceva ligă unde joacă multe echipe săteşti) şi-a cumpărat autocar. Zvonăraşul este de părere că ar trebui cumpărat şi un avion, pentru viitoarele meciuri din Champions League. Nu de alta, dar la ce haos e prin aeroporturi, e bine să ai avionul tău. Râdem şi glumim, dar totul e pe banii noştri!

# E vacanţă, iar Zalăul e tot mai pustiu. Nu e o noutate, ne-am obişnuit. Lasă, e aproape campania electorală, începe agitaţia politică, trebe cotaţ candidaţ, vor curge inaugurările şi schemele de plată. Noroc să fie!

* A se considera pamflet. Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare! Zvonăraşul de serviciu

4 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. […] # Superba, magnifica, infailibila echipă de fotbal a Zalăului (ce nu prinde prima parte a clasamentului din ceva ligă unde joacă multe echipe săteşti) şi-a cumpărat autocar. Zvonăraşul este de părere că ar trebui cumpărat şi un avion, pentru viitoarele meciuri din Champions League. Nu de alta, dar la ce haos e prin aeroporturi, e bine să ai avionul tău. Râdem şi glumim, dar totul e pe banii noştri! # E vacanţă, iar Zalăul e tot mai pustiu. Nu e o noutate, ne-am obişnuit. Lasă, e aproape campania electorală, începe… Citeste mai mult […]

  2. […] # Superba, magnifica, infailibila echipă de fotbal a Zalăului (ce nu prinde prima parte a clasamentului din ceva ligă unde joacă multe echipe săteşti) şi-a cumpărat autocar. Zvonăraşul este de părere că ar trebui cumpărat şi un avion, pentru viitoarele meciuri din Champions League. Nu de alta, dar la ce haos e prin aeroporturi, e bine să ai avionul tău. Râdem şi glumim, dar totul e pe banii noştri! # E vacanţă, iar Zalăul e tot mai pustiu. Nu e o noutate, ne-am obişnuit.  » Mai multe detalii […]

  3. Anonim

    Zvonarasule, nu echipa a cumpărat autocarul, ci zălăuanii, cu aprobarea unor neica nimeni, care fac figurație în consiliul local. De parca asta era urgenta orașului. Dar nici cu primarul nu mi-e rușine. Că el și-a mărit, mai zilele trecute, salariul (și așa uriaș), cu încă 700 de lei, pe motiv că gândește strategia turistica a orașului și asta câtă nici o rușine. Poate va folosi autocarul cumpărat, să plimbe și grupurile de turiști😄, care se înghesuie să ne viziteze orașul.

Leave a Comment