Zvonoteca

# Se duc sălăjenii în vacanţă, adoră litoralul, dar vacanţa nu e vacanţă dacă nu sunt postate sute de poze de la masa plină, de la malul mării, din aeroport, din avion, de la decolare, de la aterizare, din buda aeroportului, din faţa aeroportului. Nu, trebuie să ştie lumea că te duci la turci sau că te duci la Mamaia noastră, acolo unde e curat şi unde berea ajunge la preţ de aur. Fudulia-i mare, lumea trebuie să ştie când şi unde eşti în vacanţă, să se vadă că ai, că poţi, că stai cu şalele la soare. Vacanţă plăcută!

# Pandemia asta a băgat tare mare ură şi între sălăjeni. Nevaccinaţi urlă la cei vaccinaţi că sunt nişte fraieri, că pandemia a trecut şi fără vaccin, iar cei care s-au lăsat înţepaţi vor muri, o să le crească solzi pe spate. Da, a început vânătoarea de vaccinaţi, iar vânători sunt cei nevaccinaţi, a venit şi vremea lor şi a preocupărilor prosteşti, acolo unde mintea e bolnavă sau mult prea hodinită.

* A se considera pamflet. Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare! Zvonăraşul de serviciu

3 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. […] # Se duc sălăjenii în vacanţă, adoră litoralul, dar vacanţa nu e vacanţă dacă nu sunt postate sute de poze de la masa plină, de la malul mării, din aeroport, din avion, de la decolare, de la aterizare, din buda aeroportului, din faţa aeroportului. Nu, trebuie să ştie lumea că te duci la turci sau că te duci la Mamaia noastră, acolo unde e curat şi unde berea ajunge la preţ de aur. Fudulia-i mare, lumea trebuie să ştie când şi unde eşti în vacanţă, să se vadă că ai,… Citeste mai mult […]

  2. […] # Se duc sălăjenii în vacanţă, adoră litoralul, dar vacanţa nu e vacanţă dacă nu sunt postate sute de poze de la masa plină, de la malul mării, din aeroport, din avion, de la decolare, de la aterizare, din buda aeroportului, din faţa aeroportului. Nu, trebuie să ştie lumea că te duci la turci sau că te duci la Mamaia noastră, acolo unde e curat şi unde berea ajunge la preţ de aur. Fudulia-i mare, lumea trebuie să ştie când şi unde eşti în vacanţă,  » Mai multe detalii […]

  3. Adevarat

    Total de acord și foarte real,de sezon ,estival..
    Până acuma întrebarea a fost ,,a murit a fost ne înțepat? Acum e pe invers a fost înțepat? De aceea o dat ortu popii,omul cel mai mare dușman însuși lui!

Leave a Comment