Acțiune comună a polițiștilor din Sălaj și Satu Mare. Zeci de șoferi au fost amendați

13 permise de conducere reținute pentru depășirea vitezei legale, peste 100 de sancțiuni aplicate și nenumărate certificate de înmatriculare retrase, sunt rezultatele unei acțiuni comune a polițiștilor sătmăreni și sălăjeni, acțiune organizată pe mai multe drumuri naționale.

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, au desfășurat o activitate, în sistem cascadă,  împreună cu polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj. Acțiunea s-a desfășurat pe DN19A și DN1F și a avut ca scop combaterea nerespectării regimului legal de viteză. Ca urmare a activităților intreprinse, polițiștii au aplicat 103 sancțiuni contravenționale, în valoare de 31. 200 lei, dintre care 60 pentru nerespectarea regimului vitezei și 43 pentru alte abateri. Totodată, polițiștii sătmăreni au reținut 14 permise de conducere, 13 pentru depășirea vitezei legale și unul pentru efectuarea unei depășiri neregulamentare, pe un tronson de drum unde această manevră este interzisă. Cu aceeași ocazie, au fost retrase 4 certificate de înmatriculare pentru inspecție tehnică periodică expirată, se arată într-un comunicat al IPJ Satu Mare.

One Thought to “Acțiune comună a polițiștilor din Sălaj și Satu Mare. Zeci de șoferi au fost amendați”

  1. […] 13 permise de conducere reținute pentru depășirea vitezei legale, peste 100 de sancțiuni aplicate și nenumărate certificate de înmatriculare retrase, sunt rezultatele unei acțiuni comune a polițiștilor sătmăreni și sălăjeni, acțiune organizată pe mai multe drumuri naționale. Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, au desfășurat o activitate, în sistem cascadă,  împreună cu polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj. Acțiunea s-a desfășurat pe DN19A și DN1F și a avut ca scop combaterea nerespectării regimului legal de viteză. Ca urmare a activităților intreprinse, polițiștii au… Citeste mai mult […]

Leave a Comment