Zvonoteca

3 Ne plac drumurile asfaltate anul trecut și sparte cu nemiluita în acest an pentu defecțiuni, rețele, pentru te miri ce. Toarnă primarii asfalt, dar vin băieții cu apa și canalizarea și sparg din nou. E praf, e haos, sunt gropi și mult pietriș. A, mai știe cineva ceva despre drumul din Ortelec, mai face cineva ceva, se respectă vreun termen?

3 Vine vara, vine vacanța, dar Sălajul e tăt fără tabere, mama lor de tabere. Și iar mărg pruncii în tabere din alte județe, iar noi ne tăt coim și ne scărpinăm acolo unde nu ne vede soarele. Măi, cum alții pot face lucruri, iar noi ne tot belim ochii, dar nu prea suntem în stare de multe?

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. […] 3 Ne plac drumurile asfaltate anul trecut și sparte cu nemiluita în acest an pentu defecțiuni, rețele, pentru te miri ce. Toarnă primarii asfalt, dar vin băieții cu apa și canalizarea și sparg din nou. E praf, e haos, sunt gropi și mult pietriș. A, mai știe cineva ceva despre drumul din Ortelec, mai face cineva ceva, se respectă vreun termen? 3 Vine vara, vine vacanța, dar Sălajul e tăt fără tabere, mama lor de tabere. Și iar mărg pruncii în tabere din alte județe, iar noi ne tăt coim… Citeste mai mult […]

  2. Off off

    Pai daca tabăra e acasă aia nu mai e tabăra.cu cat mai departe cu atât mai bine,cunoști și alte locuri nu numai locale.

Leave a Comment