Zvonoteca

# Paginile de facebook ale mai multor primării din Sălaj s-au transformat în conturi personale ale primarilor, ale famiilor acestora. Aici curg laudele, lacrimile de fericire pentru depunerea de proiecte, am depus, am reușit să terminăm proiectul, documentația tehnică este gata, studiul este finalizat. Apoi când se vor găta investițiile numai bunul Dumnezău știe.

# Știe cineva ce e cu drumurile de prin urbea noastră, au căzut cumva bombe, au fost părăsite, uitate? Spuneți-ne și nouă, nu de alta, dar poate ne orientăm spre ceva comună mai înstărită.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Paginile de facebook ale mai multor primării din Sălaj s-au transformat în conturi personale ale primarilor, ale famiilor acestora. Aici curg laudele, lacrimile de fericire pentru depunerea de proiecte, am depus, am reușit să terminăm proiectul, documentația tehnică este gata, studiul este finalizat. Apoi când se vor găta investițiile numai bunul Dumnezău știe. # Știe cineva ce e cu drumurile de prin urbea noastră, au căzut cumva bombe, au fost părăsite, uitate? Spuneți-ne și nouă, nu de alta, dar poate ne orientăm spre ceva comună mai înstărită. * A… Citeste mai mult […]

Leave a Comment