Zvonoteca

# Știe cineva ce se petrece în Ortelec? E cumva acolo un film științifico-fantastic și nu știm noi? Localnicii s-au săturat, unii vor să protesteze, alții vor să ia de gât pe cineva. S-au săturat de gropi, de semafoare care funcționează aiurea, s-au săturat de harababură și dezordine, de praf, de pietriș aruncat anapoda în gropi. Dă-i înainte cu lucrarea, trăiască lucrul prost făcut!

# La Protecția Consumatorului trebuie să mergi musai cu ștampilă. Că legea zice alceva, ce mai contează? Așa vor mușchii lor.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Știe cineva ce se petrece în Ortelec? E cumva acolo un film științifico-fantastic și nu știm noi? Localnicii s-au săturat, unii vor să protesteze, alții vor să ia de gât pe cineva. S-au săturat de gropi, de semafoare care funcționează aiurea, s-au săturat de harababură și dezordine, de praf, de pietriș aruncat anapoda în gropi. Dă-i înainte cu lucrarea, trăiască lucrul prost făcut! # La Protecția Consumatorului trebuie să mergi musai cu ștampilă. Că legea zice alceva, ce mai contează? Așa vor mușchii lor. * A se considera pamflet.… Citeste mai mult […]

Leave a Comment