Zvonoteca

# Auzitu-l-ai? Pe el, pe domnul fost director care dă cu sudalme în sus și în jos când aude de democrație și de occident? No, lă acest distins domn de cooperativă îi este dor probabil de vremurile trecute, de congres, de partid, de țigări la discreție, de cafele îmbunătățite. Baiul e că acele vremuri o trecut, dumneata ești penzionar, iară acum țâgările îs pe bani, stimabile.

# Se zice că se fac deja rezervări pentru săli de nunți, dar nu pentru anul viitor, ci pentru 2024. Oameni buni, nu vă spărieți, de muiere tăt nu scăpaț, iară nuntă tăt a hi.

* A se considera pamflet. Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare! Zvonăraşul de serviciu

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. […] # Auzitu-l-ai? Pe el, pe domnul fost director care dă cu sudalme în sus și în jos când aude de democrație și de occident? No, lă acest distins domn de cooperativă îi este dor probabil de vremurile trecute, de congres, de partid, de țigări la discreție, de cafele îmbunătățite. Baiul e că acele vremuri o trecut, dumneata ești penzionar, iară acum țâgările îs pe bani, stimabile. # Se zice că se fac deja rezervări pentru săli de nunți, dar nu pentru anul viitor, ci pentru 2024. Oameni buni, nu vă… Citeste mai mult […]

Leave a Comment