Zvonoteca

# O tanti se plimba cu cățelul prin parc. Vizibil deranjată că i s-a atras atenția asupra obligativității plimbării frumosului câine doar în locul special amenajat, femeia s-a enervat și a lăsat rahatul dulăului fix pe iarba de lângă trotuar. Așa, să calce și pruncii în rahat, pruncii ăia veniți să alerge prin parc, să guste primăvara, aerul curat, iar dacă se poate chiar și o bucată de câc… Ne scuzați, era să scriem o prostie. Fii bun, omule, fii bun!

# Zvonăraşul de serviciu păstrează nota şi nu poate trece cu vederea nesimţirea unor domni cu bolizi de lux, care îşi aruncă mucurile de la ţigări pe stradă, în timp ce merg cu viteză pe drumurile din oraş. Baiu-i că se ţin dăştepţi şi educaţi.

* A se considera pamflet. Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare! Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # O tanti se plimba cu cățelul prin parc. Vizibil deranjată că i s-a atras atenția asupra obligativității plimbării frumosului câine doar în locul special amenajat, femeia s-a enervat și a lăsat rahatul dulăului fix pe iarba de lângă trotuar. Așa, să calce și pruncii în rahat, pruncii ăia veniți să alerge prin parc, să guste primăvara, aerul curat, iar dacă se poate chiar și o bucată de câc… Ne scuzați, era să scriem o prostie. Fii bun, omule, fii bun! # Zvonăraşul de serviciu păstrează nota şi nu poate… Citeste mai mult […]

Leave a Comment