Zvonoteca

# Pensionările la vârste fragede nu-s tumna un avantaj pentru cei care au avut parte de ele. Unii, reuşesc chiar şi după pensionare să se angajeze pe ici pe colo, numai să aibă activitate, iar alţii din lipsă de ocupaţie devin irascibili. Avantaj mare e pentru cei trecuţi de 70 de ani care încă ţin cu proteza de scaune, chiar dacă au şi pensie şi leafă. Şi nu orice leafa! Cine poate, poate!

# Chiar dacă s-a anunţat cu surle şi trâmbiţe că apa de la fântânile arteziene din oraş nu este potabilă, multă lume, de la bloc, continuă să stea la coadă cu flacoane, bidoane şi canistre. Se întreabă şi zvonăraşul de serviciu: oare la ce pot folosi apa de la arteziene? La spălatul vaselor, al rufelor sau la alte treburi prin gospodărie? Dacă-i gratis, timpul nu contează!

* A se considera pamflet. Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare! Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Pensionările la vârste fragede nu-s tumna un avantaj pentru cei care au avut parte de ele. Unii, reuşesc chiar şi după pensionare să se angajeze pe ici pe colo, numai să aibă activitate, iar alţii din lipsă de ocupaţie devin irascibili. Avantaj mare e pentru cei trecuţi de 70 de ani care încă ţin cu proteza de scaune, chiar dacă au şi pensie şi leafă. Şi nu orice leafa! Cine poate, poate! # Chiar dacă s-a anunţat cu surle şi trâmbiţe că apa de la fântânile arteziene din oraş… Citeste mai mult […]

Leave a Comment