Adrian Farkaș, multiplu campion național la pescuit, noul președinte al Clubului Pescarilor Sălaj

Adrian Farkaș, multiplu campion național și județean la pescuit, este noul președinte al Clubului Pescarilor din cadrul  Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sălaj. Adrian Farkaș o înlocuiește pe Veronica Ispas, cea care a coordonat Clubul Pescarilor în ultimii zece ani și care a fost angajată în funcția de secretar în cadrul clubului.

Noua structură de conducere a Clubului Pescarilor din cadrul AGVPS Sălaj a fost stabilită în urma adunării generale a unității, eveniment care a avut loc în data de 31 martie 2022.  Astfel, Adrian Farkaș este noul președinte al clubului, vicepreședinți sunt Bogdan Rusu și Sorin Ilieș, iar cei trei membri ai clubului sunt Mircea Mărieș, Nagy Marton și Liviu Ilieș. Veronica Ispas a fost angajată în funcția de secretar, iar Nicu Iacob, Florin Vaszi și Cosmin Teglaș sunt paznicii piscicoli ai instituției.

Alegeri la nivel național

Veronica Ispas, cunoscută pentru organizarea a sute de misiuni de prevenire și combatere a braconajului în județul Sălaj, dar și pentru organizarea de competiții internaționale, inclusiv a concursurilor pentru copii, intenționează să candideze pentru funcția de președinte responsabil cu sectorul de pescuit în cadrul Asociației Generale a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din România.

Sursa foto: Adrian Farkaș

A. Lungu

2 Thoughts to “Adrian Farkaș, multiplu campion național la pescuit, noul președinte al Clubului Pescarilor Sălaj”

  1. […] Adrian Farkas, multiplu campion național și județean la pescuit, este noul președinte al Clubului Pescarilor din cadrul  Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sălaj. Adrian Farkas o înlocuiește pe Veronica Ispas, cea care a coordonat Clubul Pescarilor în ultimii zece ani și care a fost angajată în funcția de secretar în cadrul clubului. Noua structură de conducere a Clubului Pescarilor din cadrul AGVPS Sălaj a fost stabilită în urma adunării generale a unității, eveniment care a avut loc în data de 31 martie 2022.  Astfel, Adrian Farkaș este noul… Citeste mai mult […]

  2. […] Adrian Farkas, multiplu campion național și județean la pescuit, este noul președinte al Clubului Pescarilor din cadrul  Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sălaj. Adrian Farkas o înlocuiește pe Veronica Ispas, cea care a coordonat Clubul Pescarilor în ultimii zece ani și care a fost angajată în funcția de secretar în cadrul clubului. Noua structură de conducere a Clubului Pescarilor din cadrul AGVPS Sălaj a fost stabilită în urma adunării generale a unității, eveniment care a avut loc în data de 31 martie 2022.   » Mai multe detalii […]

Leave a Comment