Zvonoteca

# Zvonăraşul, şofer de ocazie doar când e musai, a rămas cu maşina pe un drum, exact aşa cum zice cântecul. „Frunză verde de alun, mi s-a rupt căruţa-n drum”. Culmea, zvonăraşul nu mergea la mândre cum zice cântarea, ci cu pilule la un beteag într-un sat uitat de lume. Tot el, zvonăraşul, e foarte supărat pentru că nu a avut norocul să cheme ferarii toţi să-i repare cele patru roţi, aşa cum şi-a permis căruţaşul din cântec. Aşa că reparaţia va fi pe cont propriu.

# E fain când îți duci pruncii la plimbare te Meseș. Acolo e bine, te relaxezi, aer curat, liniște, pădure, ce mai, e frumos. Bine, nu întotdeauna. O asemenea zi a fost tulburată de o ditamai vânătoarea și de zgomotul ATV-urilor. Așa îți primești doza zilnică de agitație maximă chiar și în mijlocul pădurii, locul în care sperau să te linitești. Hai, noroc la vânătoare!

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Cekentano

    Ce te miri tu autor al articolului? Asta-i România lucrului bine făcut ! Asta-i România educata! …..pe care ai vota-o ……probabil ! Așa ca vorba proverbului : “ semeni vânt…..culegi furtuna!” …..Și nu te mai lamenta!!!!

Leave a Comment