Zvonotecă

# Deși toți zălăuanii pot fi considerați ghinioniști pentru că trăiesc într-un municipiu rămas pentru eternitate la coada dezvoltării, cu mult sub multe orașe mult mai mici din țară, o parte din cetățeni se confruntă cu probleme și neajunsuri de o gravitate extremă, cum ar fi lipsa rețelei de apă. Da, e greu de crezut că într-o reședință de județ există străzi care nu au apă curentă, locatarii fiind nevoiți să trăiască zi și noapte, mai ales vara, chinuri peste depresii și să plătească 500-600 de lei pe o cisternă cu apă care să le vină la poartă din când în când. Acesta este orașul în care trăim, mult-lăudat prin postări pe Facebook și semnături pe hârtii care înțepenesc prin sertare în acest stadiu. Amintim și de cei care locuiesc pe străzi fără canalizare, îi invităm pe edili și pe consilierii locali care aplaudă proiecte pe la ședințe, ce nu vor vedea în vecii veci lumina zilei, în câte o excursie pe aceste străzi și așteptăm părerea lor. Este de neacceptat ca în municipiu, ca de altfel în oricare altă localitate, să nu pui pe primul loc atunci când te gândești la investiții, apa și canalizarea. Nu ai nicio scuză, nu te poate ierta nimeni. Cu toate acestea, conform comunicatelor, trăim mandate de împliniri mărețe. Răstimp, unii dintre noi, plătitori de taxe și impozite babane, n-au nici cu ce să se spele la fund.

# Ești primar și ai trecut la partidul care trebuie, ai bani pentru investiții (vorba vine investiții…). Deci, partidul e în tot și toate. Și marele licurici peste!

One Thought to “Zvonotecă”

  1. Anonim

    Cu împliniri mărețe se pot mândri primarul și consilierii localiz prin majorarea, de la 1 iulie,a pretului la apă și canal, cu ceva.20%.

Leave a Comment