ZVONOTECA

# Dacă în cele mai multe ore din zi autobuzele din municipiu transportă, sigur și rapid, câțiva călători în drumurile lor prin municipiu, la orele critice, cum ar fi 7 dimineața sau la orele serii, acestea devin adevărate cutii cu sardele. Călătorii stau unul lângă celălalt. Pe spațiul dintre bulinele verzi, care trebuie să fie în mod obligatoriu liber, intră câte trei călători. Ce folos că, în rest, totul e bine și sigur? Poate că cei în drept ar trebui să regândească mersul autobuzelor în conformitate cu mersul pandemiei, pentru că așa cum știm, noiembrie 2020 nu seamănă nici la degetul mic cu noiembrie 2019. Da, purtăm măști, vrem să stăm distanțați, dar trebuie să avem și posibilitatea să facem ca aceste măsuri să fie și eficiente.

# Totu-i bine și frumos când vine vorba de sprijinul autorităților pe timp de pandemie. Când vezi câte un bătrân la cumpărături, prin supermarket sau la farmacie, cu câte o mască uzată de pe timpul când iarba dădea colț fraget și nou, mai că-ți vine să… Toți suntem de vină, nu? Unii au puțin, alții au prea mult, iar alții deloc.

One Thought to “ZVONOTECA”

  1. Anonim

    Un subiect de zvonoteca:Prin D-va Nord sau pus stâlpi noi. Și culmea, la unii nu sau mai pus și bratul cu bec. De exemplu vis a vis de școala Coposu pe colt la SB 38

Leave a Comment