Zvonoteca

# Cum au trecut alegerile, așa a trecut și cheful de muncă pe la mărețele investiții din municipiu. Dacă despre obiectivele care au termenele de finalizare expirate de șapte luni și zac tot în faza de început nu mai amintim, poate că ar fi bine să mai dăm un bobârnac autorităților, pentru a controla cum se desfășoară lucrările de asfaltare, pe multe străzi din municipiu. Capace de canal ițite de-o jumătate de palmă din carosabil, diferențe de nivel periculoase, în care mai ales cei care nu cunosc zonele, nefiind din municipiu, își rup mașinile și alte neajunsuri care fac viața grea șoferilor și pun în pericol siguranța traficului. Nici treceri de pietoni prea mai avem, mai ales pe arterele rehabilitate parțial, pentru că cele ce urmează a fi trasate așteaptă de săptămâni bune noul strat de asfalt care nu mai vine…

# Cică mai marii urbei vor să pună în fața cinematografului Scala o statuie cu Mihai Viteazul. Aceștia susțin sus și tare că prin poziționarea sa, “amplasamentul se dovedește a fi propice investiției, crescând calitatea estetică a peisajului urban”. Decizia asta cu statuia, care va fi din bronz, se discută la viitoarea ședință și sigur se și aprobă. Să mai zică careva că nu se fac investiții la Zalău și pentru zălăuani! Oricum, noi zicem că ar trebui și o statuie cu un pompier, după ce Mișulică a dat foc la târg.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

3 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    cred ca trebuia sondat daca vrem statuie sau nu, 90 la suta nu doresc sau doresc alte statui

  2. unu

    nu vrem mihai viteazul, vrem transilvania,daci,padure traditional,etc

  3. Anonim

    Oameni nevoiti sa faca pe dracu-n patru ca sa-si plateasca datoriile la camatari,avem si-n ziua de azi.Sa le facem si alora statuie !

Leave a Comment