Zvonotecă

# Bulibășeala autorităților – mare parte din ele – în gestionarea covidului își arată rezultatele cu fiecare zi care trece. După ce ieri, tarabele din piețele acoperite din județ, câteva la număr, au fost scoase în stradă ca la cutremur, șefii au ieșit pe strasse să-i liniștească pe țărani cum că totul va fi bine și nu va fi rău. O femeie venită cu niscaiva legume la vânzare atât de rău s-a supărat pe aceste măsuri și felul în care sunt îmbrâncite în coastele țăranilor, încât a făcut un puseu de tensiune, mai să dea în AVC, lângă cele câteva lăzi de gogoșari cu care venise. Au sărit în ajutorul femeii și puținii cumpărători, și ceilalți comercianți, înghețați de frig, care s-au încumetat să stea la tarabe cu marfa în stradă. „La carfur și lidăl nu se mai infectează nimeni, acolo nu mai e covit, numai pe noi lovesc mereu, noi suntem ăia care aducem ciuma la oraș! Nu mai chemați nicio salvare că vreau să mor să nu mai vad nimic!”, a spus femeia, printre sughițuri și lacrimi.

# Atâta harababură și atâtea declarații de completat de nu mai știe omul ce și cum. O declarație pentru zonele carantinate, alta pentru cele necarantinate și iaca așa se buimăcește lumea. În curând la mare căutare vor fi antidepresivele. Mandatul de consilier local al actualului viceprimar al municipiului Zalău, Fazakas Nicolae, ales din partea UDMR în funcţia de consilier municipal la alegerile locale din 27 septembrie, nu a fost validat. Conform Agenţiei Naţionale de Integritate, Fazakas Nicolae se afla, la alegeri, sub interdicţia de trei ani de a ocupa o funcţie eligibilă, fiind găsit în incompatibilitate în perioada iulie 2012 – august 2013, deţinând în același timp funcţia de viceprimar al Zalăului şi cea de reprezentant al municipiului în Adunarea Generală a Acţionarilor în cadrul societății de transport local “Transurbis” (funcție pentru care nu a primit nicio indemnizație, n. red.). UDMR va fi nevoit să îl propună pe următorul candidat de pe liste, acesta fiind Szöllősi Tibor sau un alt candidat.ADVERTISEMENT

2 Thoughts to “Zvonotecă”

  1. Anonim

    Hai că vin io de vice. Nu-s ungur da’ ce contează?

  2. Anonim

    parca de la Transurbis mai „suge” inca Fort Calin !!! si a uitat sa mentioneze in declartatie de venituri !! si cica este ceva la mijloc cu izz/miros penal !!! dar la cate a facut Fort, asta este un chilipir !
    dar este o vorba : „buturuga mica, rastoarna carul mare”

Leave a Comment