Zvonoteca

# Împărăția municipiului a trecut la demolarea garajelor, acelea condamnate la buldozer încă pe vremea fostei administrații. Toate bune, frumoase și mai ales salutare pentru imaginea municipiului care are de multe ori de suferit de pe urma unor astfel de construcții neautorizate care – bonus – arată dezolant. Zis și dărâmat, în unul din cartierele municipiului, doar că după ce… dărâmat, molozul nu luat, cum ar zice unii. Zac, pe mai departe, mormanele de cărămidă, betoane mărunțite și acoperiș franjurat, în vecinătatea blocurilor, dar pe nimeni nu prea doare la mandat. Că deh, alegerile au trecut, sacii îs deja în căruțe…

# Crește numărul betegilor de Covid de la o zi la alta și lumea-i parcă tot mai iresponsabilă. Oare până când s-a umbla cu masca sub bărbie, că locuri la corhaz, cică, nu mai sunt. Pentru săraci, desigur! Cei cu funcții și cu notorietate mai au, încă, șanse de tratament, dar oamenii de rând, ba.

3 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    Da !!! Corect !!!! Vezi cazul Tadici căruia in doar 2 ore i-a venit rezultatul testului!!! Sa speram ca in cer când vom ajunge toți la un monent dat repartizarea sa nu fie pe pile!!!

  2. Alfaman

    Astia pilosii sau vip-urile sa aiba intaietate si la plecarea pe cealalta lume.Asa sa fie!

  3. Anonim

    pai sa vina NOUA = Vechea administratie si sa vada ce frumnos garaj are Balajel, viceprimarul Zalaului. Si-a asfaltat in fata garajului si nu a demolat nici un gajaj din zona desi sunt mai bine de 2 treimi din garaje nu sunt folosite ca si garaj. Chiar vecin cu garajul lui Balajel functioneaza intru garaj un atelier de tamplarie !! Si Balajel I-a facut si lui acces special !!

Leave a Comment