Zvonoteca

# Un ochi râde, altul plânge, pe strada Gheorghe Doja – poarta principală de intrare/ieșire a municipilului. Bucurie mare la reluarea lucrărilor, după aproape două luni de pauză și nemișcare, dar tristețe și frustrare pentru cei care locuiesc ori trec prin zonă, pentru faptul că lucrările au fost începute de la coadă la cap, așa cum ne e obiceiul. După ce trotuarul a fost aproape gata (cu neajunsurile și gropoaiele de rigoare, firește), după ședințele foto postate și clipurile cu marile realizări lățite pe Facebook și Youtube, am revenit la stilul clasic, cu spart, excavat, pus munți de pământ peste lucrarea nouă. Instalăm cablurile electrice, deh. Era greu să gândim că, oricât ar fi trebuit să așteptăm după firma clujeană care a întârziat cu îngroparea cablurilor electrice, nicio logică de pe lumea asta nu ne putea îndemna să finalizăm trotuarul înainte de efectuarea acestor lucrări. Să vă mai spunem că pe aceste porțiuni sunt așteptate și lucrările la gaz? Când? Păi după ce finalizăm cablajul subteran, așezăm totul la loc frumos, mai facem 170 de poze după care ne reapucăm de umplut cu tină și moloz trotuarele noi. Care vor arăta la final ca vai de capul lor. #calazalău

# Totuși de canalizarea asta a orașului nu se mai ocupă nime? Dacă pe trotuarele din centru e plin de bălți, oare mai are sens să se gândească cineva cum e prin cartiere? Zvonărașul, care-și udă păpucii după fiecare ploaie, pune rămășag că cei răspunzători vor găsi din nou explicații: cum că cineva blochează proiectele administrației. Zălaul, de vreo câteva zeci de luni încoace, să fie 48, e orașul lucrărilor începute și neterminate. Nimic finalizat la timp așa cum s-a promis odinioară.

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. cetatean

    Numai fuduluia este de Ciunt Ionel. Ce tantos se plimba el prin oras sau prin Palatul Parlamentului! Ce diferenta este intre primarul de Zalau si cel din Cluj, din Oradea, Alba, Bistrita etc.!

  2. Eugen

    Exista mereu diferente mari in Ardeal intre primariile PNL si PSD. Cei din urma parca au mereu o explicatie la ce nu se face bine.

Leave a Comment