Vești bune din economie – Cifrele oficiale confirmă eficiența măsurilor luate de Guvernul PNL

Cifrele oficiale furnizate de INS arată realitatea, confirmă măsurile luate de Guvern și sunt o palmă dată propagandei mincinoase și plină de previziuni apocaliptice promovată de PSD pentru a panica populația în scop electoral.

 Investițiile au crescut și în luna iunie. Prin urmare, suma utilizată pentru investiții în primele șase luni din anul acesta se ridică la 16,1 miliarde de lei. Este cea mai mare sumă folosită pentru investiții în ultimii 10 ani. Pentru Guvernul PNL, investițiile reprezintă soluția de bază pentru a genera o creștere economică solidă și sănătoasă, cu prețuri stabile pe termen lung și locuri de muncă în sectorul privat.

 Potrivit datelor furnizate de INS, în iunie 2020, costurile cu plata dobânzilor au fost mai mici față de costurile plătite de Guvernul PSD în iunie 2019. Asta înseamnă că încrederea investitorilor în Guvernul liberal este incontestabil mai mare.

 Datele oficiale ale Eurostat confirmă că rata inflației a scăzut semnificativ în guvernarea PNL. Conform Eurostat, în mai 2020 România avea o inflație de 1,8%, iar în mai 2019 procentul era de peste două ori mai mare – 4,4%.

 Creșterea cifrei de afaceri din comerțul cu amănuntul, certificată de date oficiale furnizate de INS, demonstrează  că măsurile guvernului PNL au menținut puterea de cumpărare pentru români. În luna mai, volumul cifrei de afaceri din comerțul cu amănuntul (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a crescut față de luna precedentă cu 18,5%.

 În ciuda crizei generate de noul coronavirus, în primele cinci luni ale lui 2020, volumul cifrei de afaceri din comerțul cu amănuntul (cu excepția comerțului cu autovehicule și motociclete) a crescut față de perioada similară a anului trecut.

(P)

4 Thoughts to “Vești bune din economie – Cifrele oficiale confirmă eficiența măsurilor luate de Guvernul PNL”

 1. Anonim

  I-ati intrecut pe nemernicii de pesede,in minciuni si nepotisme. Ati pus tara si judetul asta sarac pe butuci! Sunteti mai toxici decat ciuma rosie. Malaria galbena. Nu va temeti ca va bate Dumnezeu, cu atatea minciuni si cu starea pe care o continuati,de a aduce la faliment toata tara si a baga populatia in spitalele de psihiatrie??? Nu va temeti ca va blestema oamenii batrani? Vine pedeapsa si peste voi, nu scapati. Dumnezeu nu doarme.

 2. Anonim

  Sa fim seriosi!

 3. Ion Udrea

  Economia duduie, iar voi vă plangeti că nu aveți bani pentru marirea alocațiilor și a pensiilor.Curat murdar coane Fănică!

 4. sive

  bravo acestei guvernari sobre si oneste…in sfirsit vedem si altceva decit ce nea servit cu scirba pesedeul vreo 25 de ani ……doar stropi de voma…..

Leave a Comment