ZVONOTECĂ

# Nu trece o săptămână fără ca aleșii, în special numiții, să nu se laude cu câte ceva. Asfaltările, bordurările sau pornirea fântinilor multicolore au fost ”completate” de altarul de căsătorii pet imp de vară. Investiția este una binevenită și chiar arată bine. Recent, la locul lăudat au fost oficiate căsătorii și desigur, ăi mai mari, oficianții, nu s-au putut abține să nu apară în prim plan în diverse fotografii, cu marea lor realizare – ”altarul de vară”. Pare-se că unii au un simț maxim al exagerării atunci când vine vorba de laudă și când ne gândim că încă n-a început campania electorală. Oare atunci cum a fi?

# Cum ies, ca ciupercuțele după ploaie, pozele făcute pe calculatpr cu realizările ce… urmează a fi înfăptuite mâine, în secolul următor. Deunăzi, oficialitățile au îmbrâncit pe o rețea de distanțare socială, un stadion care aduce, așa, la o primă privire, cu cel din Frankfurt. Cam așa va arăta stadionul de talie europeană ce va fi ridicat, Han tătăar știe când, în Zalău. Între timp, cel vechi pe care îl avem pe stoc, crapă și se macină sub rugina și infierența celor care, timp de peste două decenii, nu au considerat că stadionul trebuie să fie complet refăcut și nu cârpit cu ipsos, vopsea și bandă izolatoare.

One Thought to “ZVONOTECĂ”

  1. Anonim

    la stadionul vechi au facut gardul ! si aclea dupa cum I s-a sculat la unul din primarie. in fata casei unui procurer „au uitat” sa mai faca parcare ! Cica nu ii place magistratului sa aiba MASINI IN FATA CASEI LUI !! II STRICA PRIVELISTEA !!

Leave a Comment