Zvonoteca

# Gura lumii, slobodă! Atâta clevetește lumea în județul aista de Doamne-feri’! Dar, știți cum e, fum fără foc nu prea s-a văzut. Zice că un șăf mare, la fel de mare cocoș de altfel, căruia i se învârt ochii în cap ca titirezul, are un lipici la femei ceva de speriat. Că-s de prin orgadă, că-s venite la proba cu interviul, că-s aterizate la vreun control – toate cad de bună voie și nesilite de nimeni, răpuse de farmecul irezistibil al bărbatului. De unde și zvonurile cum că rar dă dovadă de clemență, adicătălea, nu prea iartă nimic! Acum, știți și voi: invidia e mare, pizma roade, biata, pe unde poate, de aici și zvonurile (unele adevărate, poate, altele doar cleveteli) potrivit cărora deși coafura rezistă, dar femeile la farmecul lui, ba! Sigur că cei mai cârcotași sunt tot bărbații – demonstrat științific mai nou că bârfesc mai mult decât femeile: pentru că vulpoiul care nu ajunge la scorbură, pardon, struguri, zice că sunt acri. Dacă poate omul și fata zice că moare dacă nu-l are, care-i problema?

# Grădinile oamenilor din Zalău sunt aproape zilnic călcate de hoți. Zilele trecute, cei care dețin o pălmucă de teren pe strada Freziilor, și-au văzut munca făcută una cu pământul. Salata, ceapa verde, usturoiul verdeața, toate scoase și, parte din ele furate, parte lăsate așa rupte, pe tarla. Cei care fură, oameni cu o pronunțată coloratură infracțională probabil, rup și gardurile, fac prăpăd. Cine să-i vadă, cine să-i prindă? Păi să nu le sucești gâtul când îi vezi, să-ți faci singur dreptate pentru că cei plătiți să vegheze la liniștea ta nu o fac în veci? Vai și amar!

8 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  Politia Romana doarme ! astia prefera sa faca facultati fantoma si sa stea in birouri ! daca suni la Politia Romana, la Ordine Publica , esti pasa la Politia Locala ! Parca ei nu mai au nici o atributie de servici ! Nu mai auzi de ei nimic ! Noroc cu pandemia, ca I-am vazut ca s-au plimbat in masini cu girofar

 2. Anonim

  Da totusi care o fi saful ala cu lipici la femei, ca oricum nu e de rau zic eu….

  1. Anonim

   Dacă ai citit comentariile la alte articole, unde erau pomeniți unii directori instalați de PSD, aflai la cine se face referire.
   Dacă țin minte, era vorba de comentarii la un articol cu Fam Cota.

  2. Anonim

   Nu e rău? Înseamnă că nu ești femeie. Nu exista acel bărbat care sa dea pe spate atâtea femei. Sunt puse într-o situație rușinoasă și păcat ca nu au curajul să-l demaște pe acest saf mare. Ar trebui sa facă pușcărie cel puți un an pt fiecare femeie de care a profitat.

  3. Anonim

   Anonim
   23 mai 2020 at 22:20
   Pernes de la apia urmeaze ca prea multe rude a bagat: frate,sitie,fina,amante etc vreo 20 de persoane.

   Răspunde
   acuma il pot schimba pe Pernes 🙂
   25 mai 2020 at 14:15
   se vorbeste (gurile rele) ca nu era nici o femeie angajata la APIA, DADR, AFIR, etc care sa nu “treaca” pe la Pernes in “proba” ? Se zicea ca le lua cu el in delegatii sau pur si simplu se “nimerau” si ele unde era plecat el ! Dupa ce si-a angajat neamurile, prietenii si “prietenele” si-a adus, in sfarsit si nevata , “prin transfer” de la ferma de porci a lui Ciunt, primarul nostru ! Ce frumos se descurca unii !!! Iin cativa ani, 3-4 ani a facut o avere cat alte familii in 10 vietii ! Si construit o vila frumoasa langa Fort Calin si Panie Sergiu, prietenii lui, si-a cumparat masini, limuzine Mercedes, de cele “eftine”, salariul lui pe 1-2 ani de zile (20 -30.000 euro masinile, binentele ca fara TVA, caci ei pot). Din ce bani? No aici iarasi “gurile rele ” povestesc multe pe la coltul caselor ! Cum a reusit Pernes sa aduna o avere de 200-300.000 euro in 3-4 ani de cand este director la APIA, p.s. Venituri au cica destule, si le si nevasta pe langa salarii, mai sunt bagati intr-o multimer de consiili de administratie, la Transurbis, la Citadin, etc. Dar grosul banilor, cica, vin din alte surse, uni ar spune ca este “mita”, Poate ca este vremea sa afle si procurorii cum reusesc unii sa se descure asa de bine

 3. Anonim

  Gura lumii ii sloboda! Atata ca-i sef mare ca … in rest..

  1. Anonim

   Întrebarea este: cât este adevărat din toate astea? Pe toate nu le-a „avut”. Căci este știut ca marea majoritate au fost pilele altora, și nu s-a putut apropia de ele. Deci au rămas, poate, 2, 3 max 5, care sa fi căzut în bratele lui puternice, de șăf mare și puternic. Și tare bănuiesc ca una dintre ele ii vrea „binele” și o să-i întoarcă serviciul. Acuma el o sa fie cel futu_.
   Și totuși cine este acest crai mare. Că-și sigur trebuie sa fie tare piscos, aranjat, ferchesit, bibikit și încrezut.

 4. Anonim

  E vorba de directorul executiv din primărie.

Leave a Comment