Zvonoteca

# Sălăjenii și nu doar ei (sic!) vor avea la dispoziție peste doar câteva zile, un număr de telefon pentru whatsapp – fir direct, cum se spune – cu trimisul Guvernului în mândrul teritoriu sălăjean. O inițiativă de salutat, dar, evident, deloc salutară pentru numeroasele probleme cu care se confruntă sălăjenii, probleme care, multe dintre ele, n-au nici în clin, nici în mânecă, cu instituția în cauză. Prin urmare, toată lumea e invitată să trimită poze și filmulețe pe whatsapp, sălăjeni, dar și alții. Alții… care? Vasluienii? Giurgiuvenii? Pietroi-nemțoii? Numa’ întrebăm, fără supărare!

# La intrarea într-o sală de spectacole din buricul târgului de la poalele Meseșului, scările aflate pe domeniul public arată ca după bombardament. Cei care ar trebui să se ocupe de reparații, recte administrația, se fac că ninge. Vara, primăvara și toamna se face că plouă. Au promis marea cu sarea, așa cum numai ei știu să o facă, iar acum au uitat. De platoul de marmură nici nu are rost să pomenim. Vârsta se simte și recomandăm făgăduitorilor un tratament cu lecitină.

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    Nu fi rau, o promis marea cu sarea si ne-o dat sarea….. si pa platou si pa trotuare. De ce crezi ca nu o matura? Ii a noasta, o luam acasa pa incaltaii.

Leave a Comment