Zvonoteca

# Au trecut inaugurările pompoase cu surle, trâmbițe și reduceri megalitice pe la magazinele din noul centru comercial zălăuan. De astăzi, revenim la gânduri mai sănătoase pentru patronii străni, reducerile au dispărut, alămurile au tăcut, la rafturi, prețuri chiar mai mari decât în celelalte magazine mai ales cele nemțești, cu care ne-am obișnuit. Păi, cât credeați că o să dureze frenezia sau feeria? La noi, în Sălaj, vorba goală și promisiunea găunoasă țin doar trei zile. După aceea, tăcere.

# La societatea care se ocupă cu administrarea, înfrumușetarea și îngrijirea orașului nu răspunde nimeni la telefonul afișat pe site. Din două una: ori e greșit numărul de telefon, ori personalul simulează munca. Jeaba suni dimineața la prima oră, la miază sau după amiază că nu răspunde nimeni, dar nimeni!

4 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  CINE AR TREBUIE SA RASPUNDA LA CITADIN? CUM CINE? SEFA DE FACTO MARIA MARC, CEAUSEASCA DE SALAJ

  1. Anonim

   Citadin este o societate bicefala ! are doua capete ! Viceprimarul balajel si consiliera, membra AGA la citadin, sotia lui Tibi Marc presedintele CJ Salaj, d-na Maria Marc.
   Cei doi sunt ca doi tairasi, se stiu doar lua in coarne unul pe altul !
   au transformat Citadinul intr-o masina de toca bani si exeutat lucrari proste, de mantuiala , dar pe bani frumosi. Mai ales ca o buna parte din bani ajung la firma d-nei Maria Marc, la SC DEL CAR SRL. firma familiei Marc.

 2. Anonim

  În Jibou deja s-au toaletat copacii. La Zalău dacă faci o cerere primești scrisoare recomandata cu răspuns din doua părți :primărie și citadin. Dar atât și gata

 3. teapa

  in urma cu 2 saptamani am vrut sa cumpar un „cadou” de la ALTEX din magazinul din centru si era la pretul de 1.349,99 lei.
  dupa ce au dechis magazinul nou, m-am dus din nou, sperand sa-l gasesc la un pret mai bun . Si surpriza !!!
  noul pret era 1.649,99 lei. A crescut cu 300 lei. Si parca vad ca o sa fie redus cilo peste cateva zile, cu 30-35% , iar la 1.349,99 lei.

Leave a Comment