Cum au votat sălăjenii la alegerile prezidențiale: primii trei clasați în preferințele electoratului

Rezultatele provizorii ale alegerilor de duminică furnizate de BEC (după numărarea a 99,99 la sută din voturi) arată că președintele în funcție s-a clasat pe primul loc în București și 29 de județe, inclusiv Sălaj, în timp ce Viorica Dăncilă, candidatul PSD se află pe prima poziție în 10 județe și pe poziția trei în Sălaj. Klaus Iohannis s-a detașat prin numărul de voturi obținute în majoritatea județelor țării, acesta reușind inclusiv în Sălaj să se claseze pe primul loc. Astfel, sălăjenii l-au ales pe Klaus Iohannis în proporție de 33,97 la sută, acesta fiind urmat în preferințele sălăjenilor de candidatul UDMR, Kelemen Hunor, cu un procent de 17,82 la sută și de candidatul PSD, Viorica Dăncilă, cu un procent de 17,74 la sută. În Zalău, rezultatele finale arată următorul clasament: PNL: 32.01% USR: 25.84% PSD: 15.1%. Prezența la vot în județul Sălaj a fost de 48,32 la sută, în total, la cele 312 secții din județ prezentându-se la vot 94.825 cetățeni dintre cei 196.234  înscriși pe liste.

Conform rezultatelor finale comunicate de Biroul Electoral Județean (BEJ) Sălaj, în cele 312 secții de votare din județ s-au prezentat la urne un număr de 94.787 de persoane, dintr-un total de 196.234 de alegători prevăzuți în listele electorale permanente. Numărul total de voturi valabil exprimate a fost de 93.637, 1.150 fiind voturi nule. Un total de 528 de persoane au votat utilizând urna specială. Numărul de voturi valabil exprimate obținute de candidații pentru funcția de președinte al României, în județul Sălaj, este următorul: Klaus Werner Iohannis – 31.812, Theodor Paleologu – 4.244, Ilie-Dan Barna – 14.458, Hunor Kelemen – 16.683, Vasilica-Viorica Dăncilă – 16.609, Cătălin-Sorin Ivan – 424, Ninel Peia – 181, Sebastian-Constantin Popescu – 216, John-Ion Banu – 276, Mircea Diaconu – 5.318, Bogdan-Dragoș-Aurelian Marian-Stanoevici – 175, Ramona-Ioana Bruynseels – 2.151, Viorel Cataramă – 354, Alexandru Cumpănașu – 736. Rezultatele oficiale furnizate de Biroul Electoral Central, după numărarea voturilor din toate secțiile de votare din România arată că actualul președinte Klaus Iohannis rămâne pe prima poziție cu 36,91%, Viorica Dăncilă  pe locul doi – 23,45%, iar Dan Barna pe trei – 14,19%.

24 Thoughts to “Cum au votat sălăjenii la alegerile prezidențiale: primii trei clasați în preferințele electoratului”

 1. Anonim

  Speram sa fie sfarsitul erei PSD si in Salaj! Ar fi cazul!

  1. Anonim

   Este, totuși, prea grav că încă un sfert din populație votează nu doar cu o analfabetă, dar cu urmașii criminalului și ticălosului Iliescu!

 2. Anonim

  Pentru asta trebuie sa iesim si in continuare la vot la toate scrutinele electorale care vor urma ,incepand cu turul 2 de la prezidentiale.

 3. Anonim

  Nimic nou sub soare”
  Nimic nu-i intâmplător în lume,

 4. VOTATI, NU VOMATI!

  Cehu? Jibou? Simleu?

 5. Conteaza?

  Nu mi spuneti ca sunt voturi pentru Cumpanasu in Salaj… Am luat o razna de-adevaratelea……

 6. Anonim

  Din pacate , Romania nu a scapat de cea mai mare catastrofa pe timp de pace , care o constituie prestatia politrukului Werner , cetatean de origine germana , care in 5 ani de mandat N-A FACUT NIMIC BUN PENTRU ROMANI/ROMANIA , ci doar a huzurit , mai ceva ca un faraon , pe spinarea bietilor romani . Din pacate , viitorul suna sinistru , caci toata vanzoleala asta cu asa zisele alegeri prezidentiale e doar o prosteala pentru prostirea prostilor ! Cred ca indiferent ce vor vota romanii in 10/24.11. 2019 , mafia interna/externa , in speta sistemul securisto-mafiot si serviciile secrete , il vor ” alege” tot pe politrukul Werner , „capo di tutti capi” din Romania !!

  1. Anonim

   Așa mă 21:24, e mai vrednică ticăloasa analfabetă din Videle!

 7. Anonim

  Inceputul sfarsitului pentru gunoaiele P.S.D -iste

  1. anonim

   Gunoi esti tu cu mata ma BOULE -PUPINCURIST.

 8. Anonim

  Asa zisul guvern ORB(an) si PNL-ul nu exista in realitate , ceea ce vedem noi la TV , sunt doar holograme (fotografii in relief cf.Dex), din spatele lor vorbeste/actioneaza politrukul Werner “capo di tutti capi” in teritoriul numit ROM-manelia !!

 9. Luzarii au votat destul !

  Pana acum au votat luzarii, data viitoare vor vota romanii verzi. Decat un neamt puturos si obraznic, mai bine o romanca de-a noastra !

 10. Anonim

  21 44 ;4 08 si 4 3816 02 -acelasi – mai bujetarule ! iara ai tras ceva iarba pe nas .Daca nu era Iohannis eram demult Republica Dictatoriala Psdragnea .Asa ca spre ciuda voastra a ciumetilor rosii ,noi ,majoritatea acestui popor -pe care tu pui de nomenclaturist securist i l urasti- vom VOTA MASIV IOHANNIS SI IN TURUL 2 ,ASA SA CRAPI TU SI ALTII CA TINE DE CIUDA.

 11. Anonim

  21 44 ;4 08 si 4 38 -acelasi FRUSTAT – mai bujetarule ! iara ai tras ceva iarba pe nas .Daca nu era Iohannis eram demult Republica Dictatoriala Psdragnea .Asa ca spre ciuda voastra a ciumetilor rosii ,noi ,majoritatea acestui popor -pe care tu pui de nomenclaturist securist i l urasti- vom VOTA MASIV IOHANNIS SI IN TURUL 2 ,ASA SA CRAPI TU SI ALTII CA TINE DE CIUDA.

 12. Anonim

  gunoaiele psd inca mai rigiie 4.08,, 21.44,, 4.38,,nu v-ar rabada pamintul de nemernici va vine rindul cit de repede

  1. anonim

   Ati vine tie randul sa i faci ceva la mata ,lingaule.

 13. E timpul schimbarii

  Pai daca viorica este analfabeta, de ce neamtu se teme de o confruntare cu Dancila. Simplu, neamtu e si mai prost, nu e capabil sa sustina doua idei, nu poate decat sa tot recite cateva lozinci pregatite de consilieri !

 14. Anonim

  Luzarului de la 18 41 Da ,e timpul schimbarii adica vom tranti Psdragnea la groapa de gunoi a istoriei.

 15. Anonim

  E timpul schimbarii 18:41 -pensionarii amarati la care Viorica ta nu ne a indexat pensiile conform legii ,va v-om da-i in flit la PSD-eu si in turul 2 si de asemenea la toate scrutinele electorale ce vor urma.

 16. Anonim

  Urate omentarii de nota nivelul scazut de analiza la criticii salajeni Critica ar fi bine sa fie si constructiva

 17. Romani, treziti-va !

  Bascalia pe neamt a ajuns acolo incat un ziarist l-a intrebat daca poarta casca in ureche, semn ca e incapabil sa lege doua idei. Romani, treziti-va, e timpul sa dam jos cu acest neamt puturos si obraznic!

 18. 9:07

  Viorica nu ne-a recalculat pensiile ca la altii, de indexat au fost indexate.

 19. Anonim

  Eu o sa votez cu VIORICA VASILICA DANCILA este o mare patrioata , inteligenta , a asigurat conducerea rotativa a cons. EUROPEI unde a obtinut rezultate notabile recunoscute de majoritatea tarilor UE. A condus un guvern boicotat permanent de YOHHANIS . Domnia sa este presedintele momentului pentru ROMANIA .

 20. Anonim

  6 46 da Veorica e marea PATRI-HOATA din Psdragnea ,aparatoarea penalilor,jupuitoarea avutiei nationale si batjocoritoarea pensionarilor amarati la care nu le-a indexat pensiile conform legii .Tocmai de aceea ,noi ,pensionarii amarati o v-om da-o in flit la PSD si in turul 2 dar si la scutinele electorale care urmeaza.

Leave a Comment