Zvonoteca

# Anunțam, fix în urmă cu un an, că la Spitalul de pe deal ar urma să se construiască ditamai parcarea subterană. După ce ne-au șocat autoritățile cu vestea asta, a mai venit o bombă și anume că deasupra parcării va fi amenajat un parc la care să nu te poți uita, așa nealcoș și unicat va fi. A trecut una bucată an, oare o fi vreo parcare de foarte mare adâncime, de n-o vede nimeni? Că parcul e acolo, doar că e tot ăla, cel vechi și obosit, adăpost pentru aurolaci.

# Mare noroc cu delegaţiile străine care ajung pe meleaguri sălăjene. Nu de alta, dar la capitolul turism ne limităm la excursii prin comunele judeţului. Zălăuanii îi vizitează pe şimleuani, şimleuanii pe jibouani, jibouani pe cehani şi tot aşa. Când mai apare câte un turist din Turcia, Bulgaria sau Italia musai trebuie anunţată vizita în teritoriu, ca să se vadă cum se munceşte la centru. Din batalionul de ghizi turistici, care trudesc cu multă aprindere pentru promovarea turismului, musai unul, mai răsărit, tre’ să se ocupe şi de vizitatorii speciali: să-i ducă prin urbe, să le arate şi le explice despre minunăţiile zonei. Multă treabă la centru cu atâţia turişti.

Alte articole

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    Nu trece o zi în care sa nu îl blastam/injur pe Primarul Ciunt și pe vicele Balajel. De ce? Pentru proasta proiectare și execuție a str. Closca și mai ales a str. 22 Decembrie. Acele trotuare în valuri, acele parcări în fata porților la cei de pe Closca, de transformarea trotuarelor în parcări, de lipsa pistelor de biciclete, de lipsa benzilor dedicate transportului public. Etc.
    Ma rog sa îl calce unul pe trotuar pe

  2. Anonim

    sa meraga astia sefi din primarie, cei alesi, sa vada cum se circula, ca si pieton pe str, Closca si mai nou pe str, 22 Decembrie (str Crasnei)

Leave a Comment