Zvonoteca

# Rugăm cu cerul și Pământul persoanele responsabile și factorii eterni de decizie din municipiu, să facă un efort financiar în vederea suplimentării numărului de coșuri de gunoi stradal în cartierele Zalăului. Situația este îngrozitoare în toate cartierele, în special în Brădet, acolo unde – culmea – pe cartea de vizită a orașului respectiv intrarea/ieșirea din municipiu, zac zilnic gunoaie pe tot spațiul verde. Desigur, de vină sunt și neamurile proaste, coborâte din cocotier și urcate în bloc, la etaj, prin faptul că indiferent ce se întâmplă, ele nu aruncă un rest de alimente, o cutie de bere sau un ambalaj acolo unde trebuie, ci le însămânțează pe jos ori le plantează în mijlocul gardului viu. Pe Doja, două coșuri de gunoi, mici și neîncăpătoare, de la Penny și până la biserică. În rest, gunoi pe jos, gunoi pe sus. Nici în centru situația nu este mai roz. Help!

# S-au frânt aripioarele picante ale vestitului lanţ de prăjeli și sosuri americane, fix la intrarea în și mai prăjitul Sălaj. Au zis că vin la noi, aici, la Sălaj, să deschidă un bold, dar gata, zâce că s-or supărat și nu mai vin. Cică n-au oameni care să le stea la tejghea. Acum știți cum e, pe doi dolari s-au cam săturat mulţi să munească. Că și pe doi lei au încercat alții, români de prin vârful executivului, să-i prostească, dar n-a ținuit figura. Ne-m prăji singuri aripile și pulpele și bune or fi.

4 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  si ar mai fi o rugaminte: sa le interzica locuitorilor de pe str Crasnei sa-si lase masinile in drum.. sa le puna in vedere sa le parcheze fiecare in curtea sa, prt ca nu e loc pe carosabil, iar traficul este extrem de ingreunat. multumesc.

  m-as bucura daca ar ajunge informatia la cei care se ocupa……..

 2. Anonim

  str Crasnei o sa fie tot o lucrare de tot rahatul, precum ceea de pe str Closca !
  in primarie sunt doar tampiti, prosti si indiferenti !
  cele 2 strazi au fost proiectate prost, si mai prost executate !
  cine a facut acele trotuoare in valuri? iti rupi gatul si la iarna o sa fie numai bune sa aluneci pe ele ! cine e tampitul care a tot mutat pista de biciclete de pe o parte pe alta a drumului? cine a facut acele „parcari private” in fata portilor pe str Closca? cine responsabilul pentru acea str Closca – sa-si rupa gatul tampitul !
  de ce le este permis locatarilor din zona sa-si tina masinile parcate pe carosabil si mai ales pe TROTUOARE ?!?!
  de ce tampitii din primarie in frunte cu primarul nu merg intr-o dimineata pe str Closca sa vada cum trebuie sa circuli cu copii de mana pe carosabil, caci ei, cie din primarie, sunt niste PROSTI SI EXCROCI !
  Sa dea Domnu sa va trasneasca pe toti responsabilii de aceste investii din primarie ! pe voi si neamurile vostre ! Ciunt, sa te loveasca pesta procina ! pe tine si tot PSD-ul !

 3. Anonim

  principalul vinovat este primarul Ciunt,EL PERMITE TOATE ACESTE PROSTI !

 4. KFC

  KFC si-au reinnoit anuntul de angajari de pe ejobs chiar zilele astea! Deci de unde si pana unde ca nu mai vor sa vina? Vor in continuare, ca nu gasesc oameni e alta problema, dar poate vor veni cu o oferta salariala mai motivanta acum! Pana in 7 noiembrie, cand urmeaza sa se deschida mall-ul, mai e ceva timp…

Leave a Comment