Zvonoteca

# Responsabilii cu banii pentru dezvoltarea municipiului ar putea lua în calcul, după firescul concediu, regândirea din temelii a următoarelor investiții urbanistice în Zalău. Așa cum știm, se propun tot soiul de investiții care mai de care mai falnice și nemaivăzute, noi grupuri statuare prin municipiu, dar și investiții care, pe lângă faptul că nu sunt nici utile, nici oportune, le pun la colț și le lasă fără nicio șansă pe cele existente, aflate în mare nevoie. Nu discutăm de borduri vechi, ci despre monumente istorice, nu discutăm de cișmele de apă, ci de fântâni ce fac parte din patrimoniul istoric al Zalăului și așa mai departe. Ridicăm statui și obiective noi, dar pe cele care o valoare inestimabilă, le transformăm prin ignoranță în ruine sau în wc public? N-ar strica o reconfigurare, la ordinul primarului, a tuturor proiectelor care urmează a fi implementate, pe segmentul acesta, în municipiu. În plus, mai întrebați-ne și pe noi oameni buni, pe cei care trăim aici și care, evident, plătim anual de ne uscăm, taxe și impozite, în timp ce onor – consilierii locali iau decizii de capul lor, multe dintre ele așa cum le știm, de parcă ar decide pe buzunarul propriu.

# Tot respectul pentru cei care adună mizeriile de prin oraş. Într-o vreme i-am criticat că nu-şi fac treaba aşa cum trebuie şi că mai lasă mizerii în urmă. Nu-i de mirare, cu două paie la mătură şi trei beţe la măturoi, hai să faci treabă. Cu aşa ustensile de atac îţi piere şi cheful de muncă. Se vede că omul pus să-i conducă le are bine de tot cu tehnicile motivaţionale. Una-i şefu’ şi alta-i leaderu’.

Alte articole

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    voi chiar sunteti nebuni, cu banii dati pe atatuia lui mihai viteazul sau pe fantani mai asfaltati o strada sau introduceti canalizarea pe alta, locuri unde se fac case sau apartamente viitori platitori de impozite babane, egal venit la buget nu asistati care se spala in fantanile publice, faceti legatura dumbrava cu centura, criseni cu ortelec ,reparati drumul in ortelec,simion barnutiu,astea prioritati nu prostiile voastre

Leave a Comment