Zvonoteca

# Ne mai despart câteva săptămâni de noaptea în care Moș Crăciun ne va bate la ușă, iar strada Cloșca, cea de toate așteptările și disperările este pe mai departe, toată spartă și neterminată. Dacă trece și Crăciunul, peste alte câteva zile, străduța noastră cu nume de erou va împlini, de când e toată făcută praf, un anișor. Să ne trăiască și… la mai mare, ce mai putem spune?

# Producătorii, dar și comercianții, scumpesc pâinea de la o zi la alta. Dacă anul trecut o pâine sănătoasă, menită să sature o familie de patru-cinci persoane, costa aproximativ 3 lei, acum prețul acestui produs devenit aproape de lux a ajuns la 5 lei sau chiar mai mult. Grâul s-a făcut, și anul trecut și anul ăsta, făina nu s-a scumpit, drojdia asemenea, încât să justifice aceste salturi care îi bagă în disperare pe cei mai mulți sălăjeni. În special pe cei care lucrează la patron (unde nu e ca la stat, așa cum bine știți), dar și pe cei care încearcă să se bucure de o pensie, dar nu reușesc niciodată să râdă în hohote atunci când le bate poștașul la poartă.

Alte articole

2 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  si o sa mai creasca ! PRETUL la toate !!!
  statul e flamand ! are nevoie de bani pentru dublarea pensiilor si a salariilor la bugetari !!
  salariul minim o sa creasca si el ! de undeva trebuie oplatit ! si asa o sa creeasca toate preturile iar tara se va duce pe piula PSD-ista

 2. Anonim

  ati vazut ce au votat PSD-ALDE ?
  o lege prin care operatorii de televiziune trebuie sa anunte pe cei care au telefoanele ascultate !!1 sa le spuna cine ii asculta, de cand, de ce, etc.
  asta e marca PSD ! cum era aceea ca daca vrei sa-l prinzi pe unul cu mata in saca, trebuie sa-l anunti prealabil ca il urmaresti si ca in data de o sa sara mascati pe el

Leave a Comment