Zvonoteca

# Deși angajatorii sălăjeni pun la bătaie peste 600 de locuri de muncă, iar numărul oficial al șomerilor aflați în căutarea unui job depășește 5.000, culmea, nu se angajează nimeni. De ce? Simplu. Pentru că onor partidele aflate la putere subvenționează nemunca, în chimbul voturilor, plătind cu ajutoare sociale toate putorile care preferă să stea în mizerie, sau au ambiții să facă prunci pe bandă rulantă pentru a beneficia de indemnizații. Mai precis de mila statului. Și te mai miri că la vot ies toate partidele socialiste sau grosul primarilor analfabeți care, evident, n-au niciun interes să crească nivelul de trai în comunitatea lor, atâta timp cât numărul voturilor ce le adună în traistă provine exact din mizeria pe care-o întrețin de 27 de ani încoace.

# Pentru că nu înţelegeam de ce spitalul este cel mai mare angajator public din judeţ, cei de acolo ne-au servit recent şi fără voie un detaliu care pare să facă lumină în dilema noastră. În timp ce la capitolul personal criza este mai mult decât evidentă, nu acelaşi lucru îl putem spune despre cei de la TESA, unde transmiterea unei informaţii publice se efectuează de o armată de lucrători: unul concepe textul, altul îl scrie pe calculator, unul listează, unul duce foaia la persoana care transmite faxuri, un altul accesează mailul unităţii, pentru ca într-un final, un altul să apese butonul „trimite”. Iar la finalul zilei, cu toţii cad laţi de oboseală.

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. Alfaman

    Cum pot sa iau legatura cu diriginta(asa se numeste sefa postasilor) postei din Zalau? Sa-si invete angajatii ca atunci cand intra intr-o locuinta sa se descalte sau sa stea la usa daca n-are chef sa-si de-a jos incaltamintea plina de noroi.

  2. jiji patron la confectii

    daca vrei sa lucrezi pe 10 milioane net si 2 mil tichete te invit la joburile din oras,daca ai pretentia sa poti trai si sa platesti facturi cred ca trebuie sa iei cel putin 15 milioane net, nu batjocura si frig din partea angajatorului , ca sa nu mai zicem de boli profesionale ca nu ti le mai trateaza nici dracu de cerut la medic ce mai zic ,iara le trebe la sobolani doctor?

Leave a Comment