Zvonoteca

# Ai fi jurat că s-o teleportat barajul de la Vârşolţ la intersecţia de lângă Casa Armatei, la câtă apă băltea la primele ore ale dimineţii de miercuri! Baiul este că la fiecare ploaie, istoria se repetă; maşinile împroaşcă trecătorii cu apă, oamenii înjură printre dinţii încercând cu disperare să evite valul de lichid jegos. Şi nimeni nu ia nicio măsură. Ar trebui să ne mire?

# Umblă vorba prin târg că schimbările de la vârf nu se opresc şi că urmează din nou decapitări. Vorba ceia „pleacă ai noştri, vin ai noştri”. Până una alta cel mai afectat e tot omu’ de rând care visează la conducători care să-şi arate faţa către plebe. Vise frumoase în continuare!

Alte articole

4 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  Bai, fraierilor! Cum de ati ratat zvonul ca ieri iar a fost DNA-ul in primarie sa recolteze probe de la fondul funciar? Bine ca aveti zvonuri de la tomberoanele de gunoi!

  1. Police

   S-a trezit prostu si a inceput a comenta. pe cine plm intereseaza ca a ridicat dna ul trei hartii din primarie in dosarul despre care a scris toata presa? E o procedura normala. Gunoiul, pe mine, ca cetatean, ma intereseaza mai mult pentru ca din cauza unora care arunca ca in pestera, eu stau cu el sub nas, si copilul meu la fel. iar ceea ce s-a scris a avut efect. langa blocul meu politia locala face acum de paza in fiecare zi. In Dumbrava la fel. Asa ca du-te la ziarul la care activezi si comenteaza acolo, ca aia pun botul mai repede decat astia, la toate prostiile. Fuga mars!

 2. Anonim

  Ai formulat la sfirsit ca si cum ai fi un forumist oarecare indignat ca I s-a atacat foaia preferata, si ca nu esti chiar idiotul care a scris comentariul. Deci, subiectul care a tinut toate ziarele… incluziv foile tale de hirtie, acum sint nimic. Gunoi, daca tot marsezi pe zona asta, aveti voi sb nas in fiecare zi in redactia voastra.Mars,deci, la gunoi

  1. Anonim

   omule, treci pe la psihiatrie. ai probleme grave de sanatate.

Leave a Comment