Fără concurenţă!Olga Stana, candidat unic la şefia CAS Sălaj

Scoasă la concurs, cea mai înaltă funcţie din Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Sălaj nu este râvnită de mulţi. Surse din sistem ne-au declarat că până în 19 februarie, când a fost termenul limită pentru depunerea dosarelor, doar actualul interimar, Olga Stana, s-a înscris la concurs. Marius Tăutu, fostul preşedinte-director general, ne-a confirmat că nu şi-a depus dosarul, însă a refuzat să-şi motiveze decizia. În ceea ce o priveşte pe Olga Stana, aceasta nu a putut fi contactată, întrucât se află în concediu de odihnă, probabil pentru a se pregăti pentru concurs.
Reamintim că în luna octombrie 2015, Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a dat un ordin prin care au fost înlăturaţi din funcţii toţi cei 42 de şefi ai caselor judeţene, inclusiv pe cel al structurii din Bucureşti. Decizia a fost luată ca urmare a modificării a peste 50 la sută din indicatorii de performanţă, ceea ce înseamnă că, în mod automat, vechile contracte semnate între CNAS şi casele judeţene au devenit nule, conform legislaţiei, indiferent de perioada pentru care a fost semnat iniţial.
Ca urmare, Marius Tăutu, cel care a ţinut frâiele CAS Sălaj în ultimii trei ani, a fost schimbat, în locul său fiind delegată ca interimar, doctorul în farmacie Olga Stana, director relaţii contractuale în cadrul instituţiei.
Potrivit informaţiilor publicate pe site-ul CNAS, concursul constă într-o probă scrisă ce se va desfăşura în 2 martie şi un interviu organizat în termen de cel mult patru zile lucrătoare de la susţinerea probei scrise. Competenţele manageriale vor fi testate prin susţinerea unui plan de management pentru atingerea obiectivelor prin raportare la indicatorii de performanţă aprobaţi prin Ordinul Preşedintelui CNAS.

Alte articole

One Thought to “Fără concurenţă!Olga Stana, candidat unic la şefia CAS Sălaj”

  1. Bruce

    Stie el de ce nu s-a inscris !

Leave a Comment