Zvonoteca

# Vestea că la mai puțin de 60 de kilometri de Zalău, în Tășnad, va fi înființată o tabără pentru refugiați, a căzut ca o lovitură de topor în moalele capului majorității bărbaților noștri. Așa că, pentru a nu da piept cu fioroșii „dușmani” musulmani, după ce vor otrăvi fântânile și vor da foc lanurilor de grâu, toți bărbații de pe o rază de cel puțin 100-150 de kilometri de „centrul răului”, adică de băile Tășnad, își vor lua nevestele și fiicele în cârcă și se vor ascunde în păduri. De aici și certitudinea că, cel puțin „la vedere”, nu peste mult timp, musulmanii vor fi majoritari la noi în țară… .

# E o adevărată aventură să mergi cu căruciorul pe strada Kossuth. La cât de îngust e trotuarul şi la câte maşini îs parcate pe el, bieţii părinţi care-şi plimbă bebicii sau betegii imobilizaţi tre’ să circule pe stradă. Mai nou, iştia de la locală nu prea dau amenzi celor care-şi parchează aiurea maşinile. Cică le lasă pe parbriz câte-o INVITAŢIE. Pe baza ei, nelegiuiţii merg la sediul Poliţiei. Dacă pe acolo nu rulează vreun film, atunci probabil o pun de-o tocmeală. Noi, cetăţenii, ştiam că: “Nimeni nu e mai presus de lege”, dar suntem depăşiţi.

Alte articole

7 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Castiga bani online!

  Castigi bani online! A aparut acum o oportunitate foarte serioasa prin care poti sa castigi bani online! Lucrezi comod, acasa la tine, in fata calculatorului si castigi bani online! Totul e foarte serios si cautam oameni foarte seriosi! Cand doresti mai multe detalii, cauta-ne la adresa de email: dimka121193@gmail.com

 2. Anonim

  Sinteti intradevar depasiti cei care scrieti rubric asta si chiar si rubric este depassita. Filme poate ca ruleaza la voi in redactie sau chiar in capul vostru de figuranti in gazeterie. Iar str.Kosuth este pe DN 81 ce treaba aveti voi betivilor numai cu politia locala?

  1. dd

   te simti cu musca pe caciula? Du-te pe Kossuth si vezi ca nu poti merge pe trotuare care si-asa sunt inguste, din cauza nesimtitilor. daca exista semn de parcare si stationare interzisa, mai ai loc sa comentezi? Ca rost, nu mai are sigur.

   1. Anonim

    si vrei sa se lege de mici „samsari” de masini din zona? pai daca dau amenzi acolo, trebuie sa dea peste tot si asa isi ridica in cap pe mai marii orasului, care intodeauna au beneficiat de preturi deosebite la masinile achizitionate de la acesti „samsari”.
    Nu o sa fie nici o „actiune” a POLITIEI NATIONALE si/sau LOCALE ! Daca suni la 112 ar trebui sa trimita un echipaj de la CIRCULATIE, baietii lui Vicas, si acestia sa constate daca chiar este o urgenta si nu cumva o sa fi tu amendat caci ai „abuzat” sunand la 112. Penibil, nu-i asa?!? Pai si Vicas are flota lui de masini si „baietii” lui. Si doar nu e prost sa-si atace concurenta, caci toata lumea ar avea de pierdut in acesta situatie. Iar legat de politia locala, astia asculta ordinele sefilor: primarul, administratorul orasului Nistorescu, secretarul Potrovita, sa nu uitam de cei 2 viceprimari, si la urma mai au si ei acolo 2 sefii, care si ei sunt oameni si stiu cat trebuie sa se intinda.

 3. Anonim

  Domnule „ziarist”, daca tot scrii atat de prost, de ce nu semnezi? (ma refer la primul #)

 4. Anonim

  partea naspa este ca in zona este si o curba periculoasa ! si nu e zi sa nu fie cel putin o masina, poate doua, parcate si la intrarea pe Al Nucilor (cartier).

 5. Anonim

  dar ce sa vezii?!? pe str. Kossuth, la nr. 4 – 6 tot timpul sunt masini parcate pe trotuoar, in general fara numere de inmatriculare, cu anunturi de vanzare. Si culmea ca sunt parcate chiar sub semnul de INTERZIS !!! dar cine sa vada asta? politia? cunosc astia semnele de circulatie? sau respecta ei ceva reguli?
  sursa: google map !!!! se vad prea multe aici.
  sunt curios unde ar trebui sa suni sa vina un echipaz de politie in zona? si daca tot vin, oare ceo sa faca? ma amendeaza pe mine ca sunt prost si nu imi vad de treaba?

Leave a Comment