Zvonoteca

# Tare nealcoş arată supermarketul de lângă Sala Sporturilor după modificările făcute în urmă cu ceva vreme. Baiul e că nu mai şti care de unde să le iei. Pâinea s-a mutat la conserve, vinurile la detergenţi… de-ţi vine să ieşi şi să te duci la amărâtul de ABC de pe colţ să-ţi faci cumpărăturile. E frumos, nu spune nimeni că nu e aşa, dar le-aţi schimbat de nici produsele nu mai ştiu ce-i cu ele.

# Românul tot român e până moare, oricine ce-ar zice. Degeaba s-a făcut parcarea subterană de la piaţă, că zălăuanii îşi lasă maşinile tot pe marginea drumului. Poate, dacă li s-ar pune pe parbriz o surpriză cu câteva sute de lei s-ar învăţa minte şi ar intra şi ei în lumea civilizată. Dacă s-ar putea, unii ar intra cu maşina până în hală şi şi-ar face cumpărăturile de la volan.

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. Jancsi

    Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia

  2. zalaucu

    cat deprost ( NE ziarist ) poti sa fii sa scrii asemenea prostii???!!!!tocmai asta i politica de marketing ,fraiere!!!!pana cauti vb. ta painea gasesti altceva si cumperi.!!!!da de unde minte la un asa zis ziarist de zalau,in cel mai fericit caz cu diploma cumparata de la goldis sau spiru.!!!!

Leave a Comment