Zvonoteca

# Hală agroalimentară de top la Zalău. Şi ce dacă? Doar pe lângă ea e plin de colibe ce vând lebeniţă şi alte acareturi. Acolo vând, acolo manâncă, acolo dorm. Peisaj mirific! Deci, piaţă orientală la Zalău, mai ales că la intrare e plin de covoare pe garduri.

# Duminică dimineaţa, străzile Zalăului aproape pustii. Nu şi pentru cei de la SMURD, care străbat oraşul cu sirena pusă. Poate aveau şi capsa pusă, deoarece numai aşa îţi explici faptul că smurdaşii nu îi au la suflet pe zălăuanii care se odihnesc duminica dimineaţă. Ce, numai ei să lucreze duminica?

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. ff

    cred ca asa au primit ordin de la general sa mearga cu sirenele la orice chemare !!!!sacreada lumea ca ce fac ei !!!11se duc sa ia o pisica dintr-un copac si tiuie de numa !!!!si uite asa au crescut in sondaje !!!!sunt mai sus ca cei de la ambulanta care desi sunt mai de ajutor nu fac asa larma !!

  2. Anonim

    SMURD, POMPIERI, SALVARE, POLITIE si alte asemene intitutii au deptul si OBLIGATIA de asi face simtita prezenta in traffic, ca sa nu apara si alte evenimente nedorite. Nu de putine ori vezi in traffic cate un BIZON care nu se freest din calea acestor masini, ori sunt prosti si nesimtiti, ori sti mmsa ce scuza pot sa aiba., poate ca sunt oribi si surzi si nu aud, nu vad ca se apropie o masina de interventie

Leave a Comment