Zvonoteca

# La unele clinici private se fac bani de pe bieţii bolnavi aşa cum vor muşchi celor care vor să facă. Astăzi îl externeză pe bietu’ om, i se spune să plece acasă, iar ziua următoare îl cheamă după actele de externare. Şi iaca uite aşa o zi în plus, pe acte, o masă, două, trei, dar şi tratament pentru beteagu’, care e doar pe acte, se decontează de la bugetu’ statului.

# Umblă vorba prin târg că pe la un centru de evaluare din urbe, cei care corectează lucrările de la Bac sunt îndemnaţi să-şi restrângă spaţiul de desfăşurare. Da, da, să nu se întindă pe mai mult de o juma’ de scaun. Cică nu intră în cadru… în cel al camerelor de supraveghere. Nu de alta, da’ pe înregistrare e musai să iasă totul ca la carte… Asta e ideea, nu?

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    este adevarat ca la clinica ciobanca se pregateste mancare pentru bolnavii internati acolo ??????au si bucatarie ?????mai taie la ferma vaci si porci ????//nu stie lumea ca au si abatoras !!!!acolo nu merge sanepidul sal oblige sa ia detergenti de la firma fetei lui hodis !!!!!!altii o fac !1

Leave a Comment