Zvonoteca

# Mai nou, focul vine în sprijinul pompierilor, în sensul în care el se aprinde, el se stinge, prin mijloace proprii aflate în imediata vecinătate. Astfel, zilele trecute, un incendiu a izbucnit din motive încă neelucidate, la un panou electric, şi după ce a ars demonstrativ preţ de câteva minute, datorită unei conducte de apă care s-a topit sub privirile focului, incendiul, ca să zicem aşa, s-a auto-stins. Pompierii au venit ei gâfâind la locul cu pricina dar focul le-a spus să stea liniştiţi că s-a descurcat singur. În afară de panou, nu a ars nimic şi, mulţumim lui Dumnezeu, nimeni.

# Atâta civilizaţie în oraşu’ ista de mai nou florile plantate pe domeniul public se fură în draci. Nu bine au plantat cioncitadinii noştri panseluţe, pe ici, pe colo, să dea bine spaţiul public, că…unii au şi dat cu japca, la micile grămăjoare vii abia înmugurite. Camere de luat vederi sunt peste tot în oraş, dacă imaginile surprise de ele ar fi văzute de către cine trebuie, atunci şansele să ne bucurăm de un oraş înflorit ar fi mult mai mari.

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Mariti-le salariile la paznicii (politistii ) locali, si mai cumparati-le ceva masini cu girofar ca sa pazeasca florile.

Leave a Comment