Zvonoteca

# O veste îmbucurătoare vine din zona financiară deosebit de luminoasă a pensionarilor sălăjeni. Aceştia au reuşit, în sfârşit, să enerveze băncile! Doamne-ajută să le scoată din minţi pe mai departe până s-or duce de râpă de tot. Bieţii oameni, după ce că sunt amărâţii supremi ai ţării, năpăstuiţi de conducătorii care rând pe rând le-au ciuntit pensiile sau ajutoarele, şi-au băgat cardurile de sănătate în bancomatele cămătarilor legali şi i-au scos din toate săritele pe aceştia, pentru că fie au blocat minunatele maşini fie le-au rămas inţepenite în ele cardul, evident cu bolile şi chinurile aferente. Nu se cunoaşte adevăratul motiv pentru care veteranii pieţei muncii sălăjene au purces la astfel de acţiuni, un grup de mămăiţe povestea însă că la mijloc este o acţiune de dublu boicot, generată de pensiile mizerabile, dar şi a sistemului medical care îi chinuie, acţiune denumită sugestiv „Băga-mi-aş cardu’!”

# Fântâna arteziană din cel mai mare parc al oraşului, scotea sâmbătă nişte jeturi kilometrice de îţi era mai mare dragul să o priveşti. Singura problemă era că afară ploua cu găleata. În zilele cu foarte mult Soare, se întâmplă ca fântâna să nu funcţioneze, ceea ce ne duce cu gândul că, aşa cum ban la ban trage, apa tot la apă trage. Ori o fi ceva cu softul ăla de porneşte bulbucii în arteziană, ori nenea de la butoane adoarme când începe să plouă şi uită apa deschisă, de-i tot o apă prin oraş şi de sus în jos şi invers.

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # O veste îmbucurătoare vine din zona financiară deosebit de luminoasă a pensionarilor sălăjeni. Aceştia au reuşit, în sfârşit, să enerveze băncile! Doamne-ajută să le scoată din minţi pe mai departe până s-or duce de râpă de tot. Bieţii oameni, după ce că sunt amărâţii supremi ai ţării, năpăstuiţi de conducătorii care rând pe rând le-au ciuntit pensiile sau ajutoarele, şi-au băgat cardurile de sănătate în bancomatele cămătarilor legali şi i-au scos din toate săritele pe aceştia, pentru că fie au blocat minunatele maşini fie le-au rămas inţepenite în ele cardul, evident cu bolile şi chinurile aferente. Nu se cunoaşte …read more […]

Leave a Comment