Zvonoteca

# Cică după ce “au măsurat” dezastrul de la simulări, mai marii învăţământului au tras linie şi au hotărât să le umărească fiecare pas al dragilor noştri viitori absolvenţi. Da de, da de… la examenele cele adevărate procentul de promovabilitate a fi mai mare. Zice-se că “au ordonat” mai multe şedinţe cu părinţii, mai multe ore de pregătire, alte testări etc. Apăi dacă pe la noi “porcul se îngraşă în ajun”, nu ne mai rămâne decât să aşteptăm… minunea minunilor.

# Oare cum se face că, mai nou, cam de vreo doi ani încoace, de Ziua Maghiarilor, sălăjenii nu prea au habar…Toate-s ţinute la secret, mai ales pentru presă, care, aşa cum e ea, cu bune şi cu rele, ar fi venit să mediatizeze bucuria fraţilor maghiari. Om fi noi „fraţi” români, dar pare-se că ziua lor e numa’ a lor! În schimb, de ziua noastră, mediatizăm, informăm şi invităm pe toată lumea.

Alte articole

3 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  Toata lumea pune vina pe profesori, dar nimeni nu priveste la ,,materialul clientului”, ca deh vorba aceea> Din rahat nu poti face scorbanci!

 2. Anonim

  Draghe Zvonoteca!
  -Daca,numai la Zalau ,la aceasta sarbatoare au participat cca. 800-1000 de persoane,printre ei si DOMNUL MURESAN DANIEL,patronul ziarului de la care matale iei salariul(a si depus coroana la statuia lui Wesselenyi.CINSTE LUI SI PE ACEASTA CALE),inseamna ca evenimentul n-a fost chiar TINUT LA SECRET.
  -Poate trebuia sa intrebi si matale!

 3. Anonim

  lasa ca fac religie si asta o sa-i fereasca de rau 🙂
  sunt curios când procuratura o sa inceapa verificarile privind modul de incriere a copiilor la religie.
  de ce? deoarece inainte de finalizarea termenului de depunere a acestor cereri, am avut sedinta cu parinti, la care au participat dirigintele, directorul scolii si doi „profesori de religie”. Discutia a inceput cu plansete si rugaminti, sa-i ajutam pe saracii „profesori de religie” sa nu ramana fara loc de munca, si efectul a fost unul minim la parinti.
  Apoi au inceput cu promisiuni, note de 10, deci medie de 10, deci media generala mai mare, deci sanse mai mari la admitere, si nici asta nu a prea a avut mare efect la parinti.
  Dar la uma avenit solutia extrema AMENINTARI : DACA NU INSCRIETI COPII LA ORA DE RELIGIE, APOI O SA AIBA DE SUFERIT LA CELALALTE MATERII, o sa primeasca note mai mici ! caci colegii „profesorilor de religie” o sa tina cont la notarea elevilor, daca acesti studiaza sau nu religia.
  Si uita asa de la un procend de 10-15% din parinti care au depus cerere pentru ora de religie, a ajuns ca in clasa copilului meu, doar eu sa nu inscriu elevul la ora de religie. Si acum imi vine copilul acasa si-mi spune ca el este dat ca un exemplu rau, in fata colegilor de unii profesori. Deic asta este „iubirea si bunatatea” promovata de acesti „profesori de religie” !

Leave a Comment