Zvonoteca

# Ferească Sfântu’ să trebuiască să plimbi un prunc cu căruţu’ pă strada Kossuth, că n-ai pe unde trece din cauza şoferilor cu bun simţ. Pe trotuare îs parcate maşini, de bietele mămici tre’ să o ia tumna pe strada. Totuşi nu vede nime, din iştia care tre să vadă, că mai nou trotuarele au devenit locuri de parcare. Şi ne mai mirăm că se întâmplă atâtea accidente şi năcazuri.

# No, încă de-astea nu s-o mai întâmplat şi auzât în Zălaul ista, să moară cineva mâncat de câni. La noi, tre’ tăt timpul să se întâmple şi numa după, să iau măsuri. Tre’ să moară careva … şi apoi să face rânduială! Oare ce s-a mai petrece? Cine a mai da ortu’ popii?

6 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  Datorita unor problem administrative nerezolvate, str. Kussuth ramane inca soseaua de centura a Zalaului. Cine dracu isi plimba copilul cu caruciorul in traficul greu si cu emanatiile de gaze de esapament de la camioane mai Cretinule de la zvonoteca/

  1. kossuth

   bai teava de esapament ! unde te-a facut mata de esti asa de destept?
   poate ca esti unul din smenarii tarficanti de masini rable, parcate pe trotuoare, masini fara numere de inmatriculare, si acum iti este frica sa nu vina Fizesan sa-ti ridice „caruta” din drum !
   pacat ca lumea e prosta, si nu suna la politie (112) sa semnaleze masinile parcate neregulamentar, caci astia de la politie, oamenii lui Vicas, nu misca un deghet, daca nu au ordin de sus. Si cum seful lor Vicas e cu musca pe caciula, nu o sa primeasca inveci aceste prdine, caci se pot intoarce si impotriva propriilor masini parcate neregulamentar, sau poate nu o sa-i mai poata circula masinile lui prin Ortelec, desi depasesc gabaritul admis. Fara suparare nenea Vicas, caci matale mi-ai dat permisul, nu de putin timp.

 2. kossuth

  Băh da mare proasta a fost ma-ta aia cand te-a facut. Pai pe kossuth nu traieste nimeni, dupa opinia ta??? Acolo traiesc oameni imbecilule! Du te si ia-ti pastilele si nu mai bea, dupa ce le iei!

 3. Anonim

  Era vorba de PLIMBAT copilul ma idiot betiv NU de iesit sau revenit acasa,cretinule!

  1. Anonim

   inteligentule, dar când iesi si revii acasa, pe unde circuli? nu pe trotuoare?.
   Si din cauza unor nesimtiti, si aici nu ma refer doar la cei care isi lasa masinile pe unde ii duce capul , (desi au curte unde sa o parcheze, le este groaza/lene sa o faca sau masinile sunt scoase la vandut, pe strada fiind o adevarata expozitie cu masini cu anunturi „DE VANZARE”), ci ma refer si politisti, care ar trebui sa vada aceste contraventii. Dar mai nou, politia, cei de la circulatie si cei de la ordine publica, care mai nou nu le mai vede nimeni activitatea.

   1. Anonim

    o intrebare, pentru cine stie: CATE DIN MASINILE SCOASE LA VANZARE IN ZALAU, SUNT ADUSE DE POLITISTI ?!? 🙂
    raspuns: MAREA MAJORITATE !
    deci nu ar fi de mirare ca acele masini sa fie chiar a unor politisti care isi rotunjesc frumusel veniturile prin acest trafic de masini.
    si sa fim rai pana la capt, nici nu platesc un leu la bugetul local sau de stat. Pe astia când ii vede oare PONTA? Sau al bou de politician care nu a primit inca cota parte din castigurile ilicite din tracicul de masini de ocazie.

Leave a Comment