Zvonotecă

# Înţelegem foarte bine, până la un moment dat, că „look”-ul se vinde, şi că e important felul în care te îmbraci pentru a atrage privirile domnişorilor. Ce ţi-e şi cu moda asta? Dimineaţa la ora 7,30, când lumea se îndreaptă spre şcoală, serviciu, o samă de eleve cu fusta până-n gât parcă s-au înţeles să facă front comun împotriva frigului. Cum socoteala din târg, de cele mai multe ori nu se potriveşte cu cea de acasă, dârdâiau pur şi simplu, şi pun pariu că în gândul lor regretau amarnic, momentul în care s-au hotărât să ia aceasta „înţeleaptă” decizie. Cel puţin în drum spre şcoală, că acolo cu siguranţă le-a crescut temperatura în timpul extemporalului la matematică.

# Cică într-un celebru magazinaş din oraş primeşti ca şi rest câte o gumă, două de mestecat, depinde de valoarea restului. Oare cum ar fi să le păstrăm şi să mergem cu vreo zece bucăţi să „cumpărăm” o pâine? Am fi foarte curioşi să vedem expresia persoanei de la casa de marcat. Ce ziceţi, încercăm?

One Thought to “Zvonotecă”

  1. Vlad

    Locuri de munca de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! Primele castiguri au fost acordate! Oferim imediat contract legal! Avem dovada castigurilor! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigati garantat cel putin 300 dolari lunar, lucrand ca operator online, 3 ore pe zi. Va trimitem mai multe detalii, dupa ce trimiteti textul „Info” la adresa de email:fabianvlad86@yahoo.com

Leave a Comment