„Atelier de creaţie” la Biblioteca Judeţeană Sălaj

Sergiu Constantinescu

Colţul Creativ, în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană Ioniţă Scipione Bădescu Sălaj, organizează „Atelier de Creaţie”, cu tema: „Noţiuni de bază ale înşirării mărgelelor”. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 8 noiembrie, de la ora 10, la sediul Bibliotecii Judeţene Sălaj. Pot participa persoane cu vârsta cuprinsă între 7 şi 99 de ani. Taxa de participare este de zece lei, care include şi costul materialelor.
Nu este prima tentativă de acest fel, în urmă cu o lună a avut loc primul eveniment organizat de către cei doi parteneri. După cum ne-a declarat organizatorul Varga Francis: „Tema a fost şi a avut un real succes. Au participat elevi cu vârsta cuprinsă între 9 şi 15 ani. Sperăm ca pe viitor, dacă totul merge bine, să putem organiza acest eveniment săptămânal”.
„Atelierul de Creaţie” va avea loc la sediul Bibliotecii Judeţene Sălaj, iar înscrierile se pot face personal la magazinul Colţul Creativ de pe strada 22 Decembrie, nr.21 sau la telefon: 0752.590.462 până sâmbătă inclusiv.

One Thought to “„Atelier de creaţie” la Biblioteca Judeţeană Sălaj”

  1. Vlad

    Locuri de munca de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! Primele castiguri au fost acordate! Oferim imediat contract legal! Avem dovada castigurilor! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigati garantat cel putin 300 dolari lunar, lucrand ca operator online, 3 ore pe zi. Va trimitem mai multe detalii, dupa ce trimiteti textul „Info” la adresa de email:fabianvlad86@yahoo.com

Leave a Comment