Zvonoteca

#În seara zilei de sâmbătă majoritatea dintre noi ne-am făcut drum în deal spre a ne cinsti morţii, la fel cum procedăm de fiecare dată la începutul lunii noiembrie. Speram că vom avea parte de câteva clipe de linişte alături de ei, însă anumiţi cetăţeni de etnie romă au dat efectiv buzna în cimitir în speranţa că vor beneficia de mila şi bunătatea noastră a tuturor. Înţelegem să-i ajutăm că, până la urmă, la „tăţi ni-i greu”, însă când ei încearcă să tragă şi pielea de pe noi, acest lucru devine insuportabil. Ne întrebăm care era menirea Poliţiei Comunitare, aceasta fiind la acea ora prin preajmă. Că dacă n-ar fi fost, nu s-ar fi povestit.

#Bine mai ştiu unii colegi de partid să-şi arate dragostea faţă de tovarăşii lor. Înainte de întâlnirile oficiale, nu scapă momentul să-l eticheteze pe cel sau cei, lipsă. Să fie clar! Cine nu-i prezent, primeşte bulină neagră. Şi nu de la oricine, ci de la cei apropiaţi.

One Thought to “Zvonoteca”

  1. mihai

    Oferta legala de lucru la domiciliu! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! Contract legal si oferit imediat! Dovada platii! Au fost trimise deja primele castiguri! NU e vorba despre joc piramidal sau despre MLM! Lucrati ca operator online, 3 ore pe zi, si incasati 300 dolari lunar! Pentru mai multe detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: npmihai@mail.com

Leave a Comment