Zvonoteca

# S-au cam obişnuit poliţaii noşti cu elevi şmecheri, aşe că zilele trecute au cam rămas cu gura căscată când au dat de cârciumile de prin urbe cam goale. Şi mai mare le-a fost uimirea când tătuşi au dat peste câţiva. Şi se tot întrebau cum nevinovaţii aştia au trecut de faza cu sucul ori cafea şi s-au dat direct pe bere.

# Lipsa toaletelor publice din urbe, nu-i lasă pe unii concitadini să uite vechile locaţii. Zilele trecute, unul dintre ei, în staţia de autobuz din centru, nu s-a mai putut abţine şi brusc şi-a adus aminte că prin zonă era un loc pentru astfel de nevoi. Fără a sta pe gânduri, în spatele zidurilor fostei toalete, s-a uşurat fără vreun regret.

Alte articole

5 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  Doar idilele lui Munteanu apar la Zvonoteca? Ca cica Paul Gorgan a cucerit-o pe Cristina Chereches, ochelarista virgina obsedata de ‘Fifty Shades of Grey’!

 2. Anonim

  E o realitate lipsa unor WC-uri publice iar multi au probleme cu urina.si sunt fortati de imprejurare.

 3. Anonim

  E o realitate lipsa unor WC-uri publice iar multi au probleme cu urina.si sunt fortati de imprejurare.Sunt cazuri si cazuri.

 4. cetatean.

  Avem o buda in plin centru,dar e inundata si inchisa da Capalnasiu are primaria in cealalta parte a pietei si nu miroase chiar pana la el.

Leave a Comment