Zvonoteca

# După ce au făcut o grămadă de sensuri giratorii, de parcă am fi mai ceva ca şi Clujul sau Oradea, mai marii municipiului s-au gândit să schimbe şi bordurile de pe marginea trotuarelor. Ce contează că trotuarele îs vai de mama lor, iar în unele locuri nici măcar nu există? Borduri să fie. Poate, peste câteva luni, le dau jos. Şi o parte dintre sensurile giratorii au fost desfiinţate. Ar fi foarte tare dacă s-ar elimina şi din semafoarele astea, naiba să le ia, că şoferii deja încărunţesc la volan.

# Cică ăi’ mai mari de la super, mega, extra campionatul de minifotbal s-au supărat pentru faptul că „matinalii” de la noua televiziune au avut curajul să spună lucrurilor pe nume. Bineînţeles că în mare parte au avut dreptate. Să nu uităm că, înainte de toate, e vorba de o afacere şi pe urmă de o competiţie în care anumite chestii nu sunt tocmai la locul lor. Plăteşti jocul, plăteşti arbitrul chiar dacă, de multe ori, „te face” pe faţă, mai plăteşti şi asistenţa medicală care, ba e, ba nu e prezentă la meci, iar tu, ca jucător sau ca şi conducător de club, când vrei să-ţi spui oful, ţi se de cu flit.

Alte articole

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    Matinalii astia de la televeziunea Evaziune Fiscala Mitica Blaga au audiente record, mai multi telespectatori decat firele de par de pe capul lui Ciprian Crisan.

Leave a Comment