HC Zalău a debutat cu un egal în noul sezon

SCM Craiova – HC Zalău 23 – 23 (13 – 10)

Echipa pregătită de Gheorghe Tadici a încheiat la egalitate, scor 23 – 23 meciul susținut joi după-amiază, în deplasare, în fața formației SCM Craiova, meci contând din cadrul primei etape a noului sezon din Liga Națională.
A fost un joc cu două reprize total diferite. Dacă în prima parte, gazdele au punctat mai mult, repriza secundă i-a aparținut formației HC Zalău.
Ambele echipei au început cu puțin trac, reușind să marcheze câte un singur gol în primele patru minute de joc.
Zalăul putea trece în avantaj în minutul șase, însă Roxana Varga a ratat prima aruncare de la șapte metri.
Craiova a preluat conducerea și s-a distanțat la două goluri (3 – 1), prin reușitele lui Gogoriță și Apipie, iar în minutul 13 avea tot un avans de două goluri (5 – 3). Dubla lui Cnstantinescu a readus în joc formația zălăuană, tabela arătând 5 – 5 după primul sfert de oră.
Oltencele conduse de pe margine de Carmen Amariei s-a desprins din nou, de această dată la trei goluri, avantaj cu care au intrat și la vestiare, ultimul gol al primei reprize fiind înscris de Constantinescu, din aruncare de la șapte metri.
Handbalistele zălăuane au ieșit mai motivate de la vestiare, iar în minutul 38 au reușit să restabilească egalitatea la 15.
Gazdele au mai avut un moment de sclipire, distanțându-se la 19 – 17, dar finalul de meci i-a aparținut echipei zălăuane.
HC Zalău s-a desprins la 22 – 20 în minutul 54 și se părea că va obține toate punctele puse în joc. Câteva decizii eronate ale celor doi arbitri, cumulate cu un joc ceva mai slab pe faza de apărare al echipei zălăuane au făcut ca meciul să se încheie la egaltate, 23 – 23, Dincă punctând pentru Craiova în ultimele secunde ale partidei.
Marcatoare: Gogoriță 5, Han 3, Goran 3, Cioaric 3, Apipie 2, Amariei 2, respectiv Constantinescu 11, Pintea 3, Varga 3, Bardac 2, Bădiță 1, Pop 1, Trif 1, Ciuciulete 1.

Alte articole

One Thought to “HC Zalău a debutat cu un egal în noul sezon”

  1. suporter

    Joc si rezultat decis de cei 2 arbitrii care in ultimele 3-4 min au fluierat doar pt gazde , au lasat zalaul in 4 jucatoare, iar ultimul gol a fost neregulamentar pt ca ceea care a marcat din extrema era un metru in semicerul de 9 m ceea ce regulamentul nu permite ca la aruncarile libere de la 9 m jucatoarele trebuie sa fie inafara spatiului de 9 m. Asadar rezultat clar vicit de cei doi urati cu fluierul . Asta e !FRH dicteaza furturile !

Leave a Comment