Zălăuanul Patrik Bolduţ a început anul cu un argint naţional

Tenismenul zălăuan Patrik Bolduţ a semnat la începutul acestui an un contract cu SCM Zalău, astfel că va activa cu dublă legitimare la toate competiţiile începând cu anul 2024. ACS Sergiu Carp Tenis şi SCM Zalău sunt cele două cluburi pe care Bolduţ le-a reprezentat zilele trecute la ediţia de iarnă a Campionatului Naţional. Zălăuanul a făcut pereche cu David Cercel, eliminând în primul tur un cuplu din Bucureşti. În sferturi, cei doi au trecut în trei seturi de adversarii lor, iar în semifinale au câştigat cu 6 – 1, 6 – 2 duelul cu împotriva cuplului format din Şerbănoiu şi Tamaşi. În finală, cei doi au fost eliminaţi de cuplul format din Albert Pipie şi Andrei Radu, obţinând astfel argintul naţional la dublu.

La simplu, Patrik Bolduţ s-a oprit în sferturile de finală, fiind eliminat de revelaţia competiţiei, Darius Dorin, cel care în primul tur l-a eliminat pe principalul favorit, Andrei Radu.

One Thought to “Zălăuanul Patrik Bolduţ a început anul cu un argint naţional”

  1. […] Tenismenul zălăuan, Patrik Bolduţ a semnat la începutul acestui an un contract cu SCM Zalău, astfel că va activa cu dublă legitimare la toate competiţiile începând cu anul 2024. ACS Sergiu Carp Tenis şi SCM Zalău sunt cele două cluburi pe care Bolduţ le-a reprezentat zilele trecute la ediţia de iarnă a Campionatului Naţional. Zălăuanul a făcut pereche cu David Cercel, eliminând în primul tur un cuplu din Bucureşti. În sferturi, cei doi au trecut în trei seturi de adversarii lor, iar în semifinale au câştigat cu 6 – 1,… Citeste mai mult […]

Leave a Comment