Zălăuanul Gabriel Vaşvari ar putea fi „transferul iernii” la SCM Zalău

Un produs sută la sută al fotbalului sălăjean, mijlocaşul Gabriel Vaşvari ar putea reveni în această iarnă în fotbalul zălăuan, pentru a da o mână de ajutor în lupta la promovare celor de la SCM Zalău. Vaşvari se află la al zecelea sezon în Liga I, evoluând la FC Botoşani, Poli Timişoara, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, iar acum, la Poli Iaşi, din anul 2022.
În vârstă de 37 de ani, Gabriel Vaşvari a fost scos de pe lista A a celor de la Poli Iaşi, decizia fiind una care a surprins pe toată lumea. Aceasta, cu atât mai mult cu cât jucătorul şi-a prelungit contractul cu formaţia ieşeană pentru încă un sezon. Există, însă, o clauză prin care cele două părţi se pot despărţi pe cale amiabilă, în cazul în care Vaşvari nu bifează un anumit număr de minute pe teren.
Conducerea SCM Zalău a luat deja legătura cu fotbalistul zălăuan, care pare încântat de oferta clubului zălăuan. Vaşvari a bifat 290 de meciuri în prima ligă şi a marcat 48 de goluri, declarând într-un interviu acordat în vara acestui an că speră să atingă atât pragul de 300, cât şi cel de 50 de goluri marcate. Se pare că nu va reuşi nici una dintre cele două, însă, dacă s-ar întoarce în fotbalul zălăuan, are şanse să obţină o promovare istorică cu SCM Zalău.
Gabriel Vaşvari s-a remarcat în perioada cât a activat la Armătura Zalău, cu care a şi promovat în Liga a II-a, iar în 2009 a revenit la FC Zalău, pentru o perioadă scurtă de timp.
SCM Zalău s-a despărţit în această iarnă de doi jucători, de mijlocaşul Bogdan Minteuan şi de fundaşul Bogdan Porumb.

3 Thoughts to “Zălăuanul Gabriel Vaşvari ar putea fi „transferul iernii” la SCM Zalău”

  1. […] Un produs sută la sută al fotbalului sălăjean, mijlocaşul Gabriel Vaşvari ar putea reveni în această iarnă în fotbalul zălăuan, pentru a da o mână de ajutor în lupta la promovare celor de la SCM Zalău. Vaşvari se află la al zecelea sezon în Liga I, evoluând la FC Botoşani, Poli Timişoara, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, iar acum, la Poli Iaşi, din anul 2022. În vârstă de 37 de ani, Gabriel Vaşvari a fost scos de pe lista A a celor de la Poli Iaşi, decizia fiind una care a… Citeste mai mult […]

  2. andrei

    Vrajala marca gurzau

  3. Anonim

    atât de jos să coboare?

Leave a Comment