Zălăuani pe podiumul „Mondialelor” de karate tradiţional

Terra Kid Zalău şi SCM Zalău au participat cu câte o delegaţie la Campionatul Mondial de Karate Tradiţional, eveniment la care au fost reprezentanţi din peste 40 de ţări.

Terra Kid Zalău, club condus de Remus Cliţan, a cucerit două medalii, ambele în probele pe echipe. Cristian Duţă, antrenorul clubului şi Ilena Benescu au obţinut argintul în proba de enbu mixt, iar „tripleta” formată din Iulia Cliţan, Antonia Iacob şi Ilena Benescu au cucerit bronzul mondial în proba de kata echipe.

SCM Zalău s-a ales cu cinci medalii, două de aur şi trei de bronz. Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului au urcat George Gavriluţ, Solyom Szilard şi Nemeti Zoltan în proba de kata echipe şi Matyas Lucas în proba de kumite. Bronzul a fost cucerit de Solyom Szilard, în probele de kata şi kumite individual, dar şi de Adrian Pop, la kumite individual.

 

One Thought to “Zălăuani pe podiumul „Mondialelor” de karate tradiţional”

  1. […] Terra Kid Zalău şi SCM Zalău au participat cu câte o delegaţie la Campionatul Mondial de Karate Tradiţional, eveniment la care au fost reprezentanţi din peste 40 de ţări. Terra Kid Zalău, club condus de Remus Cliţan, a cucerit două medalii, ambele în probele pe echipe. Cristian Duţă, antrenorul clubului şi Ilena Benescu au obţinut argintul în proba de enbu mixt, iar „tripleta” formată din Iulia Cliţan, Antonia Iacob şi Ilena Benescu au cucerit bronzul mondial în proba de kata echipe. SCM Zalău s-a ales cu cinci medalii, două de… Citeste mai mult […]

Leave a Comment