Consiliul Judeţean Sălaj a oferit sprijin şi în acest an cluburilor afiliate la AJF

„Dezvoltarea activităţii fotbalistice în judeţul Sălaj” este un proiect derulat încă de anul trecut de Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Sălaj, cu sprijinul Consiliului Judeţean Sălaj, un proiect prin care se urmăreşte dezvoltarea sportului de masă şi promovarea principiilor unei vieţi sănătoase.

Un număr de 77 de echipe de copii, juniori şi seniori, care evoluează la în cadrul celor 46 de cluburi afiliate la AJF Sălaj, dar şi 60 de arbitri au primit articole şi echipamente sportive miercuri, în cadrul unui eveniment organizat la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău.

Prezent la premiere, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a transmis şi un mesaj: „A fost o bucurie să mă reîntâlnesc, astăzi, cu cei care se ocupă de fotbalul amator din județul Sălaj, oameni pasionați și dedicați acestei ramuri sportive. Îi felicit și le mulțumesc pentru tot ceea ce fac la cluburile și echipele pe care le reprezintă, dorindu-le rezultate cât mai frumoase în acest an competițional. Consiliul Județean Sălaj rămâne un partener de încredere și un susținător activ al sportului, în special în rândul copiilor și al tinerilor. Am convingerea că acționând și investind împreună – administrație județeană, primării, antrenori, părinți – vom găsi cele mai bune formule de sprijin pentru ca tinerii și copiii noștri talentați și ambițioși să facă performanță”.

În cadrul proiectului mai sus menţionat, echipele au primit mingi, plase pentru porţi, steaguri pentru delimitarea colţurilor terenului, truse medicale, iar arbitrii au beficiat de echipamente sportive. Pentru anul competiţional 2022 – 2023, instituţia condusă de Dinu Iancu-Sălăjanu a alocat suma de 150.000 de lei prin proiectul „Dezvoltarea activităţii fotbalistice în judeţul Sălaj”.

3 Thoughts to “Consiliul Judeţean Sălaj a oferit sprijin şi în acest an cluburilor afiliate la AJF”

  1. […] „Dezvoltarea activităţii fotbalistice în judeţul Sălaj” este un proiect derulat încă de anul trecut de Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Sălaj, cu sprijinul Consiliului Judeţean Sălaj, un proiect prin care se urmăreşte dezvoltarea sportului de masă şi promovarea principiilor unei vieţi sănătoase. Un număr de 77 de echipe de copii, juniori şi seniori, care evoluează la în cadrul celor 46 de cluburi afiliate la AJF Sălaj, dar şi 60 de arbitri au primit articole şi echipamente sportive miercuri, în cadrul unui eveniment organizat la Casa de Cultură a Sindicatelor din… Citeste mai mult […]

  2. […] „Dezvoltarea activităţii fotbalistice în judeţul Sălaj” este un proiect derulat încă de anul trecut de Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Sălaj, cu sprijinul Consiliului Judeţean Sălaj, un proiect prin care se urmăreşte dezvoltarea sportului de masă şi promovarea principiilor unei vieţi sănătoase. Un număr de 77 de echipe de copii, juniori şi seniori, care evoluează la în cadrul celor 46 de cluburi afiliate la AJF Sălaj, dar şi 60 de arbitri au primit articole şi echipamente sportive miercuri, în cadrul unui eveniment organizat la Casa de Cultură a Sindicatelor din…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment