Weekend cu înfrângeri pentru echipele clubului SCM Zalău

După şapte etape în care a obţinut victorii pe linie, SCM Zalău a suferit la finalul săptămânii trecute prima înfrângere în campionat. Echipa condusă de Cristian Lupuţ şi Sergiu Moga a pierdut cu scorul de 0 – 1 chiar pe terenul unei nou-promovate, SC Olimpia 1921 Satu Mare. Prima parte a fost una echilibrată, cu faze notabile la ambele porţi, dar fără rezultat pe tabelă. Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 67, de Johnathon Bicknell, reluând în plasă centrarea lui Caba.

După acest eşec, echipa zălăuană rămâne pe primul loc în Seria a X-a, dar la numai patru puncte de ocupanta locului secund, Lotus Băile Felix, care a dispus cu 3 – 1, pe teren propriu, de Victoria Carei.

În etapa viitoare, ultima a turului, zălăuanii vor primi vizita celeilalte echipe sătmărene, CSM Olimpia Satu Mare. Partida este programată vineri, 20 octombrie, de la ora 15, pe Stadionul Municipal.

Echipa de volei a SCM Zalău a debutat în noul sezon cu o înfrângere pe terenul campioanei Arcada Galaţi. Formaţia condusă de estonianul Rainer Vassiljev a cedat cu 0 – 3 pe terenul gălăţenilor, la capătul unei partide disputate în special în primul şi ultimul set.

25 – 21 a fost scorul final al primului set, iar în actul secund, Arcada a dispus cu 25 – 19. Ultimul act a fost cel mai disputat, gazdele impunându-se în prelungiri, 27 – 25.

În etapa viitoare, programată sâmbătă, SCM Zalău va primi vizita echipei Dinamo Bucureşti. Meciul va avea loc de la ora 18, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”.

 

3 Thoughts to “Weekend cu înfrângeri pentru echipele clubului SCM Zalău”

  1. Anonim

    Se întâmplă și la echipe mari.

  2. […] După şapte etape în care a obţinut victorii pe linie, SCM Zalău a suferit la finalul săptămânii trecute prima înfrângere în campionat. Echipa condusă de Cristian Lupuţ şi Sergiu Moga a pierdut cu scorul de 0 – 1 chiar pe terenul unei nou-promovate, SC Olimpia 1921 Satu Mare. Prima parte a fost una echilibrată, cu faze notabile la ambele porţi, dar fără rezultat pe tabelă. Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 67, de Johnathon Bicknell, reluând în plasă centrarea lui Caba. După acest eşec, echipa zălăuană rămâne… Citeste mai mult […]

  3. Rodica

    Ce treaba are poza cu volei, cu fotbalul?

Leave a Comment