Voleibaliştii zălăuani încep noul sezon chiar pe terenul campioanei

Divizia A1 la volei masculin revine în prim plan la finalul acestei săptămâni, cu prima etapă din sezonul 2023 – 2024. SCM Zalău începe campionatul pe terenul campioanei României, Arcada Galaţi, formaţie care ani la rând a activat şi în Liga Campionilor.

SCM Zalău are un lot mult schimbat faţă de sezonul trecut, efectuând opt transferuri în pauza de vară, dar şi un antrenor nou, pe estonianul Rainer Vassiljev. Pentru echipa zălăuană va fi al patrulea sezon în Divizia A1, câştigând medalia de argint chiar în primul an, apoi clasându-se de fiecare dată în afara podiumului.

Adversara zălăuanilor de sâmbătă domină voleiul masculin românesc de cinci ani, iar în primul meci oficial din acest sezon, Supercupa României, Arcada Galaţi a dispus cu 3 – 0 de SCM Universitatea Craiova. Echipa antrenată de Sergiu Stancu are planuri mari şi în actualul sezon, dorind să câştige eventul.

Partida dintre Arcada Galaţi şi SCM Zalău este programată sâmbătă, de la ora 17, în Sala Sporturilor din Galaţi. În celelalte partide se vor duela: “U” Cluj – Steaua Bucureşti, Dinamo Bucureşti – Explorări Baia Mare, CSM Constanţa – CS UV Timişoara, SCMU Craiova – Corona Braşov şi Unirea Dej – Rapid Bucureşti.

One Thought to “Voleibaliştii zălăuani încep noul sezon chiar pe terenul campioanei”

  1. […] Divizia A1 la volei masculin revine în prim plan la finalul acestei săptămâni, cu prima etapă din sezonul 2023 – 2024. SCM Zalău începe campionatul pe terenul campioanei României, Arcada Galaţi, formaţie care ani la rând a activat şi în Liga Campionilor. SCM Zalău are un lot mult schimbat faţă de sezonul trecut, efectuând opt transferuri în pauza de vară, dar şi un antrenor nou, pe estonianul Rainer Vassiljev. Pentru echipa zălăuană va fi al patrulea sezon în Divizia A1, câştigând medalia de argint chiar în primul an, apoi clasându-se… Citeste mai mult […]

Leave a Comment